Stiri externe

Infracțiunile au crescut în Suedia ca urmare a afluxului de imigranți. Cea mai tolerantă țară închide porțile refugiaților

sweden

Suedia a fost întotdeauna o ţară tolerantă şi deschisă, însă, în urma valului crescând de violenţe şi crime, infracţiuni provocate de imigranţi, cetăţenii s-au întors împotriva celor pe care i-au primit cu braţele deschise, scrie express.co.uk.

Numărul mare de refugiaţi şi rata tot mai mare a criminalităţii i-a determinat pe suedezi să recunoască că nu mai pot fi toleranţi cu privire la prezenţa acestora în statul nordic.

În anul 2015, Suedia a primit peste 160.000 de azilanţi şi urmează să mai preia alţi 190.000 înainte de finalul acestui an.

Autorităţile suedeze au declarat că nu mai există resurse pentru a face faţă violenţelor şi infracţiunilor cauzate de imigranţi, fiind obligaţi chiar să marcheze 50 de zone extrem de periculoase, unde, cetăţenii sunt sfatuiţi să nu se aventureze.

Am preluat prea mulţi imigranţi pe care nu am reuşit, încă, să îi integreze. Mulţi cetăţeni consideră că şi celelalte state ar trebui să crească procentul imigranţilor pe care să-i adăpostească. În ciuda efortului pe care l-am depus, încrederea în aceşti cetăţeni a scăzut considerabil, a declarat Karin Nelsson, unul dintre iniţiatorii sondajelor din care au reieşit această schimbare de atitudine.

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close