Stiri externe

INCREDIBIL: Ortodoxia din Grecia, din nou amenintata. UE ii baga cu forta, pe musulmanii radicali, in casele oamenilor!

Mitropolitul grec Antim de Alexandropolski (foto) a comentat cu privire la intentia Uniunii Europene de a reinstala refugiați în casele private ale cetatenilor aflati pe teritoriul regiunii grecesti Tracia – informeaza in premiera Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

metropolitan antim de alexandropol

“În regiunea noastră, trăim în pace, creștinii împreună cu musulmanii locuiesc alături, de peste 100 de ani. În toți acești ani, nimeni nu a putut afecta echilibrul existent în relația dintre noi. Dar dacă se stabilesc aici musulmanii care provin din zone în care functioneaza pe scara larga un Islam fanatic, acest echilibru va fi distrus, iar asta nu-si doresc nici macar grecii musulmani”– a declarat Episcopul.

Mitropolitul și-a exprimat speranța că politicienii nu vor permite acest rău: “Nu vom ramane la malul mării și sa ne sacrificam. Dacă voi vedea că exista un pericol real, le voi cere oamenilor să plece”.
Mitropolitul Tesalonicului, Antim, si-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la situația refugiaților.

 
Comentând cu privire la protestele locuitorilor împotriva înființarii de centre de primire pentru imigranți și a planurilor de cazare în casele particulare, Episcopul a spus: “Sub masca asistenței refugiaților, asistam la alte încălcări ale drepturilor de proprietate ale oamenilor”.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 73

Close