Stiri externe

În timp ce familia este prezentată ca o creație de „ev mediu”, siteul Vice.com este acuzat că promovează normalizarea pedofiliei

Siteul Vice.com este acuzat de promovarea pedofiliei, după ce platforma de extremă stângă a realizat mai multe articole în acest sens.

Mai precis, siteul Vice.com, ediția Canada, a realizat un serial în care a criticat și demonizat o mișcare cetățenească care se ocupă cu demascarea și identificarea pedofililor canadieni.  Organizația ad-hoc, denumită Vânătorii de Monștri din Surrey (SCC), se ocupă cu prinderea predatorilor sexuali ai copiilor, mai precis cu pedofilii.  Pe pagina lor, aceștia spun că molestarea sexuală a copiilor este o „epidemie în creștere” în Canada și că mișcarea îi expune public pe cei care vânează minori pe internet, pentru a se asigura că nu scapă de sistem.

Canada, țară descrisă drept una dintre cele mai liberale din lume și unde premierul participă activ la marșurile homosexualilor, s-a confruntat acum 4 ani cu caz extrem de grav: peste 340 de persoane au fost arestate pentru participarea la o masivă rețea de pedofilie.

În aceste condiții, siteul Vice.com a realizat un material din trei părți în care acuză pe cei de la SCC de „tactici abuzive”, de violență și de haos. Mai mulți cititori s-au arătat oripilați de modul în care Vice a prezentat subiectul, părând să țină partea pedofililor.

Dar cei de la Vice nu s-au oprit aici. A urmat un interviu cu un pedofil canadian, Todd Nickerson (FOTO),  care s-a plâns că este vânat de către comunități. Autoarea articolului consideră că stigmatizarea pedofililor este greșită pentru că împiedică aflarea numărului real al acestora!

Citește și:  Prima reuniune pe 2020 a Noii Ordini Mondiale. Bill Gates i-a trasat linia directoare lui Emmanuel Macron

Acest mesaj a devenit explicit într-un interviu cu o victimă a pedofililor, Rhea Martinez, în care aceasta pledează explicit pentru mai multă toleranță, astfel încât mai mulți pedofili să-și facă „afecțiunea publică”. Titlul articolului este sugestiv: O victimă a unui caz de viol al unui copil explică de ce societatea ar trebui să fie mai EMPATICĂ față de pedofili.

Citeste mai departe pe: www.activenews.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 54 =

Close