Stiri externe

In SUA, serifii proclama cu indrazneala: Cred in Dumnezeu!

1474601742_t

In ciuda unor plangeri constante – si, poate putini romani cunosc acest lucru – serifii americani din SUA îsi afiseaza credința lor in Dumnezeu, in fata cetatenilor pe care ii apara.

Tocmai de aceea, de la începutul acestui an, Fundatia Libertate fata de Religie a inceput sa vizeze departamentele de poliție, pentru afisarea motto-ului “In God We Trust”, scris pe partile laterale ale automobilelor de poliție, titrează LoNews.

Reactia s-a amplificat, in momentul in care Seriful poliției din Camden County, din Carolina de Nord, Tony Perry, a decis să faca si mai vizibil acest lucru. El este unul dintre numerosii ofițeri din întreaga națiune care acum isi afiseaza cu mândrie motto-ul propriu de credință, la dimensiuni mari, pe propriile mașini de poliție.

“Vreau ca oamenii să știe că imi pun increderea in Dumnezeu”, a spus Perry, pentru The Virginia Pilot. “M-am gândit sa fac asta, de ceva timp”.

Cu toate acestea, Fundatia amintita mai sus, care lupta impotriva religiei, continua sa isi desfasoare activitatea pentru a descuraja agențiile de poliție sa le mai permita ofițerilor lor sa afișeze mesajul credinței.

“Ne-am dori sa-i vedem folosind sloganul ‘În rațiune ne incredem’”, a declarat Annie Laurie-Gaylor, co-președinte al Fundației “Libertate fata de religie”, într-o declarație, citata de Christian Messenger.

Citește și:  Netanyahu aruncă-n aer Orientul Mijlociu: Israelul va anexa părți din Cisiordania, în coordonare cu SUA

Dar Perry își pune toata increderea într-o putere mult mai mare: “Nu încerc să atrag atenția asupra mea”, a spus el. “Ei nu știu ce inseamna sa-si risti viata in fiecare zi. Vreau să ma incred in Creatorul pământului, pentru ajutor”, a incheiat acesta, conform CBN News.

 

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 66

Close