Stiri externe

ÎN SUA A FOST PUBLICATĂ O VERSIUNE CORECTATĂ (CENZURATĂ) A BIBLEI PENTRU SODOMIŢI

După cum anunţă pravoslavie.by cu trimitere către The Christian News Network, în SUA a fost tipărită o versie a Bibliei “corectată” sub necesităţile homosexualilor.

Editorul Bibliei corectate declară: “Ne-am dorit ca această carte să fie plină de cuvîntul lui Dumnezeu, în aşa fel ca nimeni să nu o poată folosi în scopuri incorecte, neavînd posibilitate de a contrazice reprezentanţii comunităţii LGBT, care de altfel sunt copii ai lui Dumnezeu. Şi nouă ne-a reuşit acest lucru.”

Pentru a evita “interpretarea greşită a homofobilor”, noua ediţie conţine modificări în opt pasaje din Sfinta Scriptură, care numeşte homosexualitatea păcat. Spre exemplu, un citat din Leviticul 18/21-22: “Din copiii tăi să nu dai în slujba lui Moloh, ca să nu pângăreşti numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul. Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.” acum arată astfel “Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie în templul lui Moloh: aceasta este spurcăciune”.

Tîlcuirea ar fi că homosexualitatea a apărut printre păgîni şi, prin urmare, interzicerea relaţiilor homosexuale se extinde la păgîni, dar nu şi la creştini. În I Corinteni 6:9, editorii au înlocuit cuvîntul “malahienii” (în engleză “effeminate” – afemeiat) cu expresia “slabi moral”. Editorii afirmă că “nu poţi să îţi alegi sexul, însă poţi să îl alegi pe Iisus. Iar acum poţi alege şi Biblia”.

 www.aparatorul.md

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 32

Close