Stiri externe

In pușcăriile britanice creștinii sunt uciși după gratii la comanda imamilor.

Este riscant să fii „necredincios” în închisorile Majestății Sale. Un material publicat de The Independent si citat siteul napocanews.ro dezvăluie că imamii desemnați să asigure asistență religioasă în închisorile britanice desfășoară în realitate propagandă extremistă printre deținuți.Marea Britanie a devenit un califat islamic în pușcării.

jihadisti-610x300-480x236

În septembrie, o razie generală în penitenciarele din Regat a prilejuit descoperirea a numeroase broșuri și CD-uri cu conținut jihadist în zeci dintre închisori. În acestea, imanii îi îndeamnă pe musulmani să îi ucidă pe apostați (cei convertiți la alte religii) sau pe necredincioși, care nu îmbrățișează credința islamică.

The Independent mai dezvăluie că în închisori se organizează colectări de fonduri cu scop „umanist”, pentru a oferi ajutor familiilor teroriștilor arestați sau morți în atacuri teroriste.

Foarte dese sunt cazurile în care deținuții creștini sau alți ne-musulmani sunt obligați să achite un impozit, asemenea celui practicat de ISIS în teritoriile pe care le ocupă.

La începutul lui 2016, în închisorile britanice erau închiși peste 12.000 de deținuți musulmani, dintre care 131 pentru fapte de terorism. O sută de imami sunt angajați de stat pentru a le oferi asistență religioasă.

 

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 12

Close