Stiri externe

În Marea Britanie pedofilii acționează în bande

Intre 1997 și 2013, in Rotherham, un orașel din nord-estul Angliei, 1400 de copii (aproape in totalitate fetite albe) au fost victimele abuzurilor si ale exploatării sexuale. 1400 de copii in 16 ani!

Crima la scara industriala! Politia locala a stiut in tot timpul acesta! Si servicile sociale au stiut totul! Si presa locala a stiut, dar s-a autocenzurat! Pentru ca politia, serviciile sociale si presa locala au fost sesizate in repetate randuri.

Nu au reactionat, insa, 16 ani, permitand bandelor de pedofili pakistanezi sa actioneze nestanjenite, de frica ca reactia lor sa nu fie interpretata drept rasism! Cu toate ca autoritatilor si presei le-au fost reclamate cazuri de fetite stropite cu benzina si puse sa se uite la violuri in serie, inainte de a fi violate in serie! Cu toate ca politia, serviciile sociale si presa stiau de fetite batute,torturate, arse cu tigara si violate sub amenintarea armelor de foc!

Desi in urma acestor violuri s-au nascut 100 de copii, totul a fost musamalizat timp de 16 ani, pana ce cazul Rotherham a ajuns in atentia presei centrale si scandalul a devenit national.

Si Rotherham nu este unic. In “cazul Rochdale”, un oras din West Yorkshire, politia a anchetat 179 de crime sexuale comise asupra fetitelor sau fetelor tinere, de 165 de violatori si pedofili de “origine asiatica”. O fata de 14 ani, care a fost victima violurilor in serie, in repetate randuri, a fost sfatuita de serviciile sociale sa-si puna sterilet! Si la Rochdale, politia si serviciile sociale au stiut dar n-au actionat!

Un raport al grupului de reflexie asupra extremismului, Quilliam, a descoperit ca peste 8 barbati din 10, recunoscuti vinovati de pedofilie in banda organizata, in Marea Britanie, sunt originari din Pakistan!

Culmea este ca cei doi cercetatori autori ai studiului sunt amandoi de origine pakistaneza si au demarat investigatia, asupra gangurilor de pedofili, cu dorinta expresa de a “demistifica” perceptia potrivit careia musulmanii sunt suprareprezentati.

Muna Adil, unul dintre autori, a declarat: “La inceput ne-am gandit ca vom demonta “povestea media” ca Asiaticii ( in Marea Britanie pakistanezii sunt numiti corect politic “asiatici” n.a.) sunt supra reprezentati in aceste gen de crime. Dar cand au venit rezultatele finale am fost alarmati si uimiti. Pentru ca amandoi suntem de origine pakistaneza aceasta constatare a fost profund personala si tulburatoare.”

Analiza cercetatorilor a dovedit ca 222 din cele 264 de condamnari, in 58 de cazuri in care au fost implicate bande de pedofili in Marea Britanie intre 2005 si 2017, ii vizeaza pe autori de origine pakistaneza, asta in timp ce Pakistanezii nu reprezinta decat 7% din populatie!

Raportul indica ca 18 din cei 264 de pedofili condamnati sunt albi, in timp ce 22 sunt negri.

Cei doi cercetatori au constat ca daca fetele din comunitatea pakistaneza erau considerate ca “protejate”, pentru ca virginatatea lor este legata de “onoarea familiei”, tinerele fete albe erau considerate ca “tinte usoare” si “deschise relatiilor sexuale cu un pic de convingere”.

“Un pic de convingere” inseamna, tradus, Rotherham si Rochdale!

Bogdan Calehari

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 24

Close