Stiri externe

În Egipt, un băieţel de 4 ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pentru o posibilă crimă comisă când avea 2 ani!

Aşa ceva n-am crezut că o să citesc vreodată, dar iată că chiar s-a întâmplat. Citez de pe Jerusalem Post.com:

copil-in-inchisoare

Un tribunal militar egiptean a condamnat un băiat de patru ani la închisoare pe viață, după ce l-a găsit vinovat de crimă, la vârsta de doi ani. Ahmed Mansour Karni, numele băiatului, a fost condamnat în absență la începutul acestei săptămâni într-un proces ce a avut loc la Cairo, acuzaţiile fiind acelea de crimă, tulburarea liniștii publice și distrugerea proprietății publice. Alături de băieţel, au mai fost condamnate 116 persoane, pentru participarea la actele de violență ce au avut loc în luna ianuarie 2014, în provincia Fayoum, 70 km sud de Cairo.

Avocatul apărării în cazul băiatului, Faisal a-Sayd, a fost citat de Jerusalem Post, aceste declarând că certificatul de naștere al copilului a fost prezentat instanței, însă documentul nu a fost luat în considerare de către judecător. “Certificatul de naştere al băiatului a fost prezentat instanţei, după ce a fost pus sub acuzare, dar apoi cazul a fost transferat la instanța militară, iar copilul a fost condamnat în lipsă”.

Rechizitoriul a constat în patru capete de acuzare de omor, opt capete de acuzare de tentativă de omor şi pentru vandalizarea bunurilor care aparțin Ministerul Egiptean al Sănătăţii. Avocatul Ahmed Kari a mai declarat că acest caz a dovedit faptul că “nu este nicio justiţie în Egipt, nicio logică. Egiptul a luat-o razna. Ţara e condusă acum de o mână de nebuni”.

Citește și:  Merkel, surprinsă din nou ţinând mâinile în forma simbolului Illuminati. Ce explicaţii a dat cancelarul german. Foto în articol
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 33

Close