Video

Impuscati in timp ce se rugau: Atac armat intr-o biserica din SUA

Un barbat inarmat a deschis focul miercuri seara la o biserica istorica afroamericana din centrul orasului Charleston, in South Carolina. Seful politiei locale a declarat ca noua persoane au fost ucise, iar una a fost ranita si a fost dusa la spital.

150617234401-03-charleston-shooting-0617-super-169

Pastorul bisericii din Charleston, reverendul Clementa Pinckney, se afla printre cei ucisi, conform unei postari pe Twitter facuta de reverendul Al Sharpton.

Politia l-a descris pe suspect ca fiind un barbat alb, in varstă de 21 de ani. Atacul a avut loc la Biserica episcopala metodista africana (AME) Emanuel, unde se afla una dintre cele mai mari si mai vechi comunitati din regiune.

„Eu va spun ca aceasta este o tragedie de nedescris si sfasietoare in aceasta biserica istorica, unde o persoana rea si plina de ura a luat viata cetatenilor care au venit sa se inchine si sa se roage impreuna”, a declarat primarul din Charleston, Joe Riley, care a confirmat existenta unor morti.

Candidatul republican la presedinția SUA, Jeb Bush, care urma sa sustina joi un discurs electoral la Charleston, si-a anulat vizita in acest oras, au relatat media locale.

Biserica a fost construita in 1891 si este considerata un monument istoric.

Sursa: activenews

Loading...
loading...

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 34

Close
<