Stiri externe

Imigranții musulmani se ucid între ei în centrele de refugiați din Suedia. Crime oribile

E din nou panică într-un centru de refugiaţi din Europa. Poliția suedeză a deschis o anchetă cu privire la o crimă comisă în timpul unei bătăi izbucnite într-un centru de solicitanți de azil, informează telegraph.co.uk.

burning-Swedish-flag

Acesta este al doilea incident de acest tip produs în Suedia, asta după ce în luna ianuarie a acestui an, o angajată de 22 de ani a unui centru de solicitanți de azil a fost înjunghiată mortal de un minor care se adăpostea la centrul respectiv. Conform poliției, bătaia a avut loc în orașul Ljusne, un oraș de aproximativ 2500 de locuitori de pe coasta estică a Suediei, la 240 de kilometri de Stockholm.

Conform presei locale, în bătaie au fost implicați patru oameni, folosindu-se și un obiect ascuțit. Aparent, este vorba despre niște persoane care trăiau la centrul respectiv, niciunul dintre angajații instituției fiind răniți. Circa 163.000 de solicitanți de azil s-au înregistrat anul trecut în Suedia, iar aproximativ 45% dintre acestea urmează să fie respinse. De altfel, anul acesta sunt așteptați până la 140.000 de solicitanți de azil, guvernul suedez fiind în situația de a lua măsuri pentru a diminua fluxul de imigranți.

NapocaNews

Citește și:  Cine este autorul atacului armat din Texas: un fost membru al Forțelor Aeriene ale SUA, judecat pentru violență domestică
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close