Stiri externe

Imam musulman din Koln: Femeile germane sunt de vină pentru agresiunile sexuale. Erau îmbrăcate sumar și parfumate

Declaraţii șocante, au fost făcute de imamul Sami Abu-Yusuf, de la o moschee salafistă din Köln, care a arătat cu degetul către victimele nevinovate, acuzându-le că erau pe jumătate goale şi parfumate, în momentul agesării lor de către bandele de refugiaţi. Potrivit cotidianului Daily Express care a citat un articol din Breitbart Londra, el ar fi spus: “Trebuie să reacționăm în mod corespunzător și nu să punem gaz pe foc. Evenimentele din ajunul Anului Nou s-au produs din vina proprie a fetelor, deoarece acestea au fost pe jumătate goale și parfumate. Nu este surprinzător că oamenii le-au atacat”.

imamul-care-justifica-atacurile-sexuale-din-koln_568893-480x261

În noaptea minţii lui şi cu o sfidare grosolană a logicii, imamul nu s-a gândit nici un moment că nu poţi fi ”pe jumătate goală” în ajunul Anului Nou, ţinând cont că era mijlocul iernii, şi temperaturile se situau în jurul valorii a zero grade Celsius. Groaznicele atacuri, au stârnit revolte în rândurile germanilor, iar tensiunile dintre protestatari și contra-protestatari au atins punctul de fierbere. Germania este ca o oală sub presiune gata să explodeze.

În ultima zi a anului, bandele de refugiați au atacat sute de femei în interiorul și în jurul gării din Köln, molestându-le sexual și jefuindu-le. Incidentul a provocat un scandal uriaş la Köln și în întreaga Germanie, determinând guvernul Cancelarului Angela Merkel, să schimbe politica ușilor deschise. Mitingurile organizate în orașul german împotriva imigrației, în special de către extrema dreaptă, au primit replica dură a contra manifestaţiilor pro-imigraţie.

Din declaraţiile date ofițerilor de poliție, s-a conturat cronologia modului în care femeile au fost înconjurate de aceşti imigranţi, care apoi le-au imobilizat şi au început să le agreseze şi molesteze. Victimele lipsite de apărare au fost în final jefuite, conform acestor rapoarte. Un purtător de cuvânt al serviciului de securitate bavarez, vorbind despre comportamentul acestor tineri, a spus că imamul salafist încearcă să vorbească cu tinerii sosiţi în Germania fără familiile lor, care au nevoie de sprijin și conexiuni. În acelaşi timp, acesta s-a arătat îngrijorat şi de faptul că imamul încearcă să folosească situația disperată a refugiaților în propriile scopuri, care par destul de ascunse. Chiar şi luarea de poziţie care justifică şi îi dezincriminează pe aceşti infractori, pare ciudată în contextul actual.

Mișcarea Salafistă, este o aşa zisă reformă ultra-conservatoare a islamismului sunit, care face referire la doctrina cunoscută sub numele de Salafism. Doctrina poate fi rezumată ca având o abordare fundamentalistă a Islamului, care respinge orice inovare religioasă, şi sprijină punerea în aplicare a legii islamice, Sharia.

Într-un articol precedent, arătam cum o profesoară de religie islamică de la o prestigioasă universitate sunită din Cairo, legitima violul în cazul sclavelor sexuale, considerate prizoniere de război de către militanţii ISIS. Dacă în culturile lor, acest lucru este acceptat, este problema lor, dar este inadmisibil ca într-o civilizaţie occidentală cum este cea din Germania, să existe asemenea vectori de propagandă islamică, precum acest imam de la moscheea din Köln, care să justifice asemenea comportamente incalificabile.

În concluzie, cancelarul Angela Merkel ar trebui să umble îmbrăcată cu burka și să nu se parfurmeze în viziunea clericilor musulmani din Germania!

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Close