Stiri externeVideo

Imagini video devastatoare cu imigranții. Filmul marii trădări a Europei! Televiziunile nu vă vor arăta așa ceva! DĂ SHARE!

Încep prin a vă asigura că veți vedea lucruri pe care nu vi le-ați putut imagina. Trădarea Europei este imensă!…

În ultimele luni s-a vorbit mult despre planul colonizării arabe a Europei, despre dorința forțelor care conduc lumea de a distruge identitatea popoarelor europene, despre așa numitul Plan Kalergi de amestecare rasială a europenilor.

islamul-va-domina-lumea-468x250

În același timp, autoritățile și presa subordonată politic au ascuns cât de mult au putut actele antisociale făcute de imigranți. De-abia în aceste zile aflăm în mod oficial că atât în Germania, cât și în Suedia sau alte state, violurile și agresiunile sexuale săvârșite de așa-zișii refugiați au fost mușamalizate de autorități pentru ca populația să nu se opună acestui val de colonizarere arabă a Europei.

Europa este într-un pericol uriaș de destabilizare. Astăzi, spațiul Shenghen începe să se închidă, o serie de țări introducând controlul la frontieră. Astăzi, în țări sigure odinioară, precum Germania sau Franța, a devenit un pericol să ieși seara pe stradă. Astăzi, procentul populației musulmane din anumite țări europene depășește cote de 10 %, situație care se va tripla în doar o generație-două, ca urmare a natalității crecute a imigranților, în raport cu autohtonii europeni.

Faptul că cei care vin în Europa nu sunt nici pe departe atât de refugiați pe cât se încearcă să se creadă, o dovedesc multe lucruri, dar mai ales acest film de 20 de minute unde veți vedea imagini pe care niciodată „marile televiziuni” nu o să vi le arate.

Citește și:  Israelul a stabilit relaţii diplomatice cu Regatul Bhutan

Acești oameni NU vin în Europa să se integreze! Ei vin să își impună propria cultură, vin să ISLAMIZEZE EUROPA! Pericolul acestui lucru este uriaș și poate duce, cu adevărat, la o destabilizare a Europei, la un conflict major interetnic și interreligios între imigranți și populația europeană. Problema este că nu este exclus ca EXACT ASTA SĂ SE DOREASCĂ: un conflict etnic și religios, o insecuritate generalizată în Europa, care să justifice restrângerea libertăților individuale (chipurile pentru a ne proteja împotriva terorismului pe care tot ei ni-l aduc în casă) și introducerea legilor Big Brother atât de dorite de apologeții Noii Ordini Mondiale și ai Guvernului Unic.

Dacă Europa nu oprește această nebunie, va fi de nerecunscut chiar și peste 5 ani! Nici nu vă imaginați ce se petrece de fapt!

Urmăriți filmul de mai jos ca să înțelegeți mai bine că totul este regizat și că refugiații nu sunt ceea ce ni se spune. Imagini pe care nu le veți vedea la Tv!

Daniel Roxin – cunoastelumea.rodaniel-roxin.ro

Tags

Informatii similare

un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 47

Close