Diverse

Iisus Hristos va reveni pe Pamant, asa cum a promis. Motive temeinice pentru a crede si a fi pregatiti

Dumnezeu ne-a dat cartea Apocalipsa ca punct final al Bibliei. Aici ne este dezvaluita implinirea finala a profetiilor care au fost facute inca de la inceputul primei carti – Geneza. Noi, oamenii putem descoperi astfel cum sa aplicam in viata noastra de azi aceste informatii deosebit de valoroase, care ne pot aduce viata vesnica alaturi de Iisus.

Filosofii atei din toate timpurile au declarat ca viata umana este lipsita de sens… Dar, Apocalipsa ne asigura ca Lui Dumnezeu ii pasa foarte mult de viata noastra individuala si de viitorul planetei Pamant. Desi acum, in timpul pe care-l traim, lucrurile par a fi scapate de sub control, planul Lui Dumnezeu implica o concluzie triumfatoare.

Dar noi, suntem gata? Suntem pregatiti astazi pentru aceasta concluzie?

Desi Iisus ar putea reveni in orice moment, semnele timpurilor par sa marcheze reintoarcerea Lui pe Pamant intr-o vreme mai apropiata decat una mai departata.

In fiecare zi, auzim tot mai multe stiri dramatice din Orientul Mijlociu – regiunea in care a inceput si unde se va termina istoria…

Astazi, poporul lui Israel din Tara Sfanta, pare tot mai izolat si parasit, inclusiv de vechiul sau aliat, Statele Unite ale Americii.

Astazi, tot mai multi crestini sunt martirizati, numarul lor depasind orice perioada care a existat inainte in istorie.

Citește și:  VIDEO. A fost inventată coada DIAVOLULUI pentru oameni. Citeşte la ce foloseşte!

Astazi, cresterea rapida si inspaimantatoare a gruparii ISIS s-a transformat intr-o situatie reala si dramatica, aceasta organizatie controland mari regiuni din Irak si Siria, plus zone din Nigeria, Libia si Asia de Sud-Est.

revelation1-620x410

 

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Close