Stiri externe

Iată pe scurt de ce „PANDEMIA” de CORONAVIRUS este o înscenare

  1. În primul rând echivalarea conform căreia „mort CU Covid” ar fi totuna cu „mort DE Covid” este absurdă. Este recunoscut oficial că 99% dintre cei considerați ca decedați, chipurile, „DE Covid-19” au avut de fapt co-morbidități incomparabil mai grave. S-a pus semnul egal pe principul că virusul ar fi reprezentat „picătura care a umplut paharul”.
  2. Dar de ce nu s-a procedat la fel în cazul gripelor obișnuite, care puteau fi privite tot ca „picături mortale”?

  • La întrebarea formulată mai sus, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) răspunde prin aceea că infecția cu „noul virus” ar fi mult mai contagioasă. Dar cum a ajuns la această concluzie? Prin argumentul testărilor RT-PCR (Real Time Reverse Transcription & Polymerase Chain Reaction). Însă chiar inventatorul testării (Kary Mullis, laureat Nobel) a afirmat în repetate rânduri că tehnica respectivă NU este potrivită pentru diagnosticare deoarece prin natura procedurii erorile de interpretare sunt extrem de probabile.

Citeste si: Bill Gates admite că 700.000 de oameni vor fi răniți sau uciși de vaccinurile sale contra coronavirusului

Explicații detaliate pe această temă:

  • Dincolo de dezbaterile teoretice, sunt multe situații concrete care arată că testarea NU este obiectivă. Un exemplu care a făcut înconjurul lumii este prezentarea făcută de președintele Tanzaniei (doctor în chimie), care a arătat că testele au dat rezultate imposibile (că o capră sau un fruct de papaya ar fi avut Covid-19).

Au apărut de asemenea mari scandaluri după ce loturi mari de teste coronavirus au fost descoperite ca fiind deja infectate. Iată un caz din Marea Britanie și unul din Canada:

Citește și:  100.000 de ruși au protestat împotriva imigranților musulmani la Moscova de 1 Mai

  • Există informații științifice concludente conform cărora virusul SARS-CoV-2 nu are o origine naturală. Exact asta susține Luc Montagnier, laureat Nobel pentru descoperirea virusului HIV, care a declarat într-o emisiune TV că virusul care generează Covid-19 a fost creat în laborator prin tehnici de bioinginerie. El a indicat pentru detalii aprofundate un studiu realizat de o echipă de medici de la Universitatea de Științe Biologice din New Delhi:

  • Există remedii care dau o mare rată de vindecare a Covid-19. Cel mai cunoscut exemplu este  hidroxiclorichina, despre care mii de doctori din toată lumea au constatat clinic că are efecte foarte bune și rapide.

Un alt remediu eficient este un tonic pe bază de plante din Madagascar, a cărui valoare este dovedită de faptul că acolo rata mortalității cu/de Covid-19 este infimă.

OMS aplică însă tot felul de stratageme abile pentru a bloca utilizarea pe cale largă a remediilor „ne-convenționale”. Replica lor preferată este: „Produsul propus nu a fost suficient testat. Cele mai sigure sunt medicamentele Big Pharma”.

  • Care este linia pe care marșează constant OMS, susținută de clasa politică și mass-media? Că ne-am confrunta cu o criză medicală extraordinar de gravă și că singura soluție ar fi vaccinarea urgentă și obligatorie.

Dar știți că dacă ne-am referi doar la SUA, sunt înregistrate peste 4.000 de procese câștigate de cei care au adus dovezi că vaccinurile au avut efecte secundare foarte negative (chiar letale)? Știți că autoritățile americane au trebuit să plătească o sumă cumulată mai mare de 4 miliarde de dolari, ca despăgubiri în urma acestor verdicte?

Citeste si: INADMISIBIL: Ministrul Sănătății-“AM SOLICITAT CA TOATE DECESELE PE CARE LE AVEM SĂ FIE CONSIDERATE CA DECES SUSPECT CORONAVIRUS”

Devine așadar evident că dacă ar fi vaccinată obligatoriu, fără deosebire, întreaga populație a globului, numărul uriaș aș celor uciși de efectele secundare ar reprezenta o adevărată crimă în masă.

Citește și:  Kit de test COVID-19 deja infectate de VIRUS. Cei care le produc sunt finantati de BILL GATES

  • Este deja arhi-cunoscut că Bill Gates a afirmat că „dacă facem o treabă bună” cu vaccinurile (și altele) „putem reduce populația globului” cu 10-15%. Având în vedere că el este acum principalul finanțator al OMS și în același timp al cercetărilor de obținere a (cel puțin) unui vaccin „anti-Covid 19”, mai avem vreo îndoială despre ce pune de fapt la cale? Recent Gates a recunoscut cu non-șalanță într-un interviu că un eventual vaccin anti-Covid ar ucide cel puțin 700.000 de persoane doar prin efectele secundare. Asta în condițiile în care până acum în lume au fost declarați 350.000 de morți (cu tot cu umflarea nesimțită a datelor). Deci vaccinarea în sine ar omorî, conform estimărilor (minimale) ale lui Bill Gates, mai mult decât dublul efectului „pandemiei”.

Concluzie:

Există mult mai multe argumente documentate și evidențe de bun-simț care dovedesc că așa-zisa „pandemie” este fabricată pe un munte de falsuri și manipulări. Însă chiar și aceste minime date prezentate aici sunt concludente în a indica abuzurile grosolane executate de lacheii celor care vor să forțeze instaurarea unei „noi normalități”, în realitate o Dictatură Mondială instaurată printr-un pretext medical.

Pe de altă parte, această imensă farsă a „pandemiei” a spulberat, pentru cei care au ochi să vadă, toate iluziile că în lume ar mai exista la nivel guvernamental blocuri de forțe opuse. Aproape toate țările lumii, inclusiv marile puteri –SUA, Rusia, China, Germania, Franța, Marea Britanie– sunt în prezent în mod clar și autoritar administrate de structuri complet obediente unei Oculte Globaliste condusă de un grup de psihopați criminali.

Citeste si: Halucinant! Cum se umflă numărul morților de CORONAVIRUS

În fața acestor constatări cutremurătoare enorm de mulți oameni de pe tot cuprinsul lumii au intrat acum într-un proces asemănător unei Treziri Colective, ce seamănă cu ieșirea dintr-o hipnoză malefică în care am fost menținuți.

Este necesar să înțelegem că puterea cea mai mare, de care Ocultei îi este cel mai frică, este Forța Unității noastre, orientată spre Adevăr și Lumină!

Calistrat M. Atudorei

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 16

Close