Diverse

HOMOSEXUALITATEA este un PĂCAT strigător la Cer. HOMOSEXUALII nu se vor opri până nu VOR SODOMIZA chiar și ÎNGERII. Participarea la REFERENDUM este o MĂRTURISIRE

In articolul Boicotati recensamantul urii si al manipularii! Nu-i faceti ultimul joc lui Dragnea! de pe Ziarecom din 16 septembrie 2018, Ioana Ene Dogioiu abordeaza toate liniile directoare despre care am scris la:

7 linii de atac ale celor care se opun organizării Referendumului

Plus inca una: A fi homosexual nu e pacat.

Pe ce se bazeaza? Pe nimic. Este un fals precum celelalte 7. Doar ca este cel mai mare.

Pentru nici un pacat nu a ars Dumnezeu o cetate ca pentru pacatul asta al homosexualismului. 

Este vorba despre cetatea Sodoma, despre care scrie in Sfânta Scriptură.

Edificatoare sunt versetele:

Cei doi Îngeri au ajuns la Sodoma seara, iar Lot şedea la poarta Sodomei. Şi văzându-I, Lot s-a sculat înaintea Lor şi s-a plecat cu faţa până la pământ

Şi a zis: „Stăpânii mei, abateţi-vă pe la casa slugii Voastre, ca să rămâneţi acolo; spălaţi-Vă picioarele, iar dimineaţă, sculându-Vă, Vă veţi duce în drumul Vostru”. Ei însă au zis: „Nu, ci vom rămâne în uliţă”.

Iar el I-a rugat stăruitor şi S-au abătut la el şi au intrat în casa lui. Atunci el Le-a gătit mâncare, Le-a copt azime şi au mâncat.

Dar mai înainte de a Se culca Ei, sodomenii, locuitorii cetăţii Sodoma, tot poporul din toate marginile; de la tânăr până la bătrân, au înconjurat casa,

Şi au chemat afară pe Lot şi au zis către el: „Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaştem!”

Şi a ieşit Lot la ei dinaintea uşii şi, închizând uşa după dânsul,

A zis către ei: „Nu, fraţii mei, să nu faceţi nici un rău.

Am eu două fete, care n-au cunoscut încă bărbat; mai degrabă vi le scot pe acelea, să faceţi cu ele ce veţi vrea, numai Oamenilor acelora să nu le faceţi nimic, de vreme ce au intrat Ei sub acoperişul casei mele!”

Iar ei au zis către el: „Pleacă de aici! Eşti un venetic şi acum faci pe judecătorul? Mai rău decât Acelora iţi vom face!” Şi repezindu-se spre Lot, se apropiară să spargă uşa.

Atunci Oamenii aceia, care găzduiau în casa lui Lot, întinzându-Şi mâinile, au tras pe Lot în casă la Ei şi au încuiat uşa;

Iar pe oamenii, care erau la uşa casei, i-au lovit cu orbire de la mic până la mare, încât în zadar se chinuiau să găsească uşa.

Apoi au zis cei doi Oameni către Lot: „Ai tu pe cineva din ai tăi aici? De ai fii, sau fiice, sau gineri, sau pe oricine altul în cetate, scoate-i din locul acesta,

Că Noi avem să pierdem locul acesta, pentru că strigarea împotriva lor s-a suit înaintea Domnului şi Domnul Ne-a trimis să-l pierdem”.

Atunci a ieşit Lot şi a grăit cu ginerii săi, care luaseră pe fetele lui, şi le-a zis: „Sculaţi-vă şi ieşiţi din locul acesta, că va să piardă Domnul cetatea”. Ginerilor însă li s-a părut că el glumeşte.

Iar în revărsatul zorilor grăbeau îngerii pe Lot, zicând: „Scoală, ia-ţi femeia şi pe cele două fete ale tale, pe care le ai, şi ieşi, ca să nu pieri şi tu pentru nedreptăţile cetăţii!”

Dar fiindcă el zăbovea, îngerii, din mila Domnului către el, l-au apucat de mână pe el şi pe femeia lui şi pe cele două fete ale lui

Şi, scoţându-l afară, unul din Ei a zis: „Mântuieşte-ţi sufletul tău! Să nu te uiţi înapoi, nici să te opreşti în câmp, ci fugi în munte, ca să nu pieri cu ei!

Iar Lot a zis către Dânşii: „Nu, Stăpâne!

Iată sluga Ta a aflat bunăvoinţă înaintea Ta şi Tu ai făcut milă mare cu mine, mântuindu-mi viaţa; dar nu voi putea să fug până în munte, ca să nu mă ajungă primejdia şi să nu mor.

Iată cetatea aceasta este mai aproape; să fug acolo şi să mă izbăvesc. Ea e mică şi-mi voi scăpa acolo viaţa prin Tine!”

Şi i-a zis îngerul: „Iată, îţi cinstesc faţa şi-ţi împlinesc acest cuvânt, să nu pierd cetatea despre care grăieşti.

Grăbeşte dar şi fugi acolo; că nu pot să fac nimic până nu vei ajunge tu acolo!” De aceea s-a şi numit cetatea aceea Ţoar.

Când s-a ridicat soarele deasupra pământului, a intrat Lot în Ţoar.

Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul

Şi a stricat cetăţile acestea, toate împrejurimile lor, pe toţi locuitorii cetăţilor şi toate plantele ţinutului aceluia.

Femeia lui Lot însă s-a uitat înapoi şi s-a prefăcut în stâlp de sare.

Referitor la versetul 5 („Şi au chemat afară pe Lot şi au zis către el: „Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaştem!”), Mitropolitul Bartolomeu Anania explica:

„A cunoaşte“ în sensul limbajului biblic: a avea legături trupeşti (pentru prima lui folosire vezi 4, 1). Păcatul împotriva naturii practicat de locuitorii Sodomei şi relatat în acest episod a dat naştere termenilor de „sodomie“ şi „sodomit“; viciul este aspru condamnat de morala creştină.

In Biblia de la 1688 scrie chiar mai clar:

“Unde sunt Ceia ce-au intrat la tine noaptea? Scoate-I pre Dinsii la noi ca sa ne facem impreuna cu Ei”

Adica, homosexualii doreau sa-i violeze chiar si pe ingeri…

Citește și:  25 000 de elvetieni semneaza petitia pentru pastrarea crufixelor in spatiile publice

Desigur, n-au putut, dar despre asta-i vorba in activismul care a inceput cu dezincriminarea homosexualitatii, continua cu casatoria intre homosexuali si … nu se va termina cu adoptia de copii de catre “familiile” gay.

O vorba de dupa blocurile gri suna cam asa:

“Sa te fereasca Dumnezeu de tupeul bulangiului”

Si nu este un “discurs de ura”, ci se bazeaza pe o constatare. Ei nu au limita.

Nu te nasti homosexual asa cum, de exemplu, te nasti alb, negru sau mongoloid. Este o perversiune in care daca te adancesti, te schimbi. Si nu te schimbi niciodata in bine.

Pe de o parte, vrei mai mult, mai dur. Multe placeri duc la pierzanie, dar asta duce la dezumanizarea cea mai de jos. Incepi cu un “banal” sex anal si pana la urma ajungi la scatofilie. Dar nu-ti ajunge. Vrei sa strici si pe altii. Dar nu-ti ajunge nici asta. Vrei prospatura, pe care s-o umilesti. Vrei sa domini sodomizand.

Pe de alta parte, are loc si o altfel de schimbare. Si asta pentru ca penetrarea anala dintre doi barbati nu este doar un act sexual. Ceva dincolo de sex se petrece cu fiinta si mintea lor. De ce credeti oare ca activistii noii ere isi dau mana cu activistii homosexuali? Primii se revolta impotriva lui Dumnezeu si vor sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Astfel, e de inteles la ei motivul pentru care sustin homosexualitatea. De ce insa se petrec aidoma lucrurile si invers? Daca te-ai naste, intr-adevar, homosexual, asa cum te nasti heterosexual, de ce te intelegi atat de bine cu ceilalti activisti? Ati vazut vreodata activist homosexual anti cip? Sau antiavort? Sau macar antivaccin? Sau antichemtrails? Sunt si ei anticeva din cele ale Noii Ordini Mondiale? Nu prea. Si asta pentru ca prin sodomizare ajungi in acelasi loc la care ceilalti ajung prin indoctrinare. Doar ca sodomitul este intr-o stare mai rea. Ceilalti se revolta impotriva ingerilor, se inchina dracilor, vor un nou Babilon, isi vor pune capitala la Ierusalim si isi vor alege ca imparat peste intreg Pamantul pe antihrist. Homosexualii, insa, nu se lasa pana nu-i vor sodomiza si pe ingeri. Sau, rezumand intr-un cuvant, si la unii si la altii vorbim despre … mandrie. Aceeasi cu a ingerilor care au cazut. De aceea si scrie in Apocalipsa 11, 8 ca Ierusalimul va fi Egipt, dar si Sodoma:

Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor. „

Desigur ca nu vor reusi nici unii, nici ceilalti, caci finalul nu este antihristul, ci Parusia, Invierea, Judecata de Obste, un Cer nou si un Pamant nou.

Citește și:  Referendumul pentru familie va fi organizat pe 30 septembrie

Adica, pana la urma, finalul va fi unul fericit. Nu stim insa daca-l vom prinde. Deci pana atunci, ce vom face? Cum vom marturisi? Daca stam ca lemnele, cum vom raspunde la Judecata Particulara? Si chiar daca vom prinde marele final, problema se pune aidoma.

De aceea, fratilor, trebuie sa marturisim inca de acum. Trebuie sa luptam. Nu conteaza daca vom castiga sau nu. Importanta e lupta. Iar una dintre modalitatile de a marturisi este si participarea la acest Referendum. Cu totul neinteresant daca PSD-ul va incerca sa-si puna niste lauri pe chestia asta. In mod normal trebuiau sa voteze pentru Referendum toti parlamentarii botezati. Cu totul neinteresant nici daca altii se vor stradui sa castige capital electoral.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Close