Social

Greva foamei a luat sfârșit pentru românul din Anglia. Florin Barbu – un tată erou!

Sfârșit de grevă după două săptămâni și jumătate aflat în greva foamei, dl. Barbu, tatăl copiilor a cărei tutelă a fost preluată de către statul britanic, dați spre adopție cei doi copii, fetița de 8 ani și băiețelul de 5 ani, unei familii compusă din persoane de același sex, contrar culturii și tradiției românești potrivit siteului, stiripesurse.ro

media-146502866776664800

Tatăl, dl. Florin Barbu a demarat protestul extrem prin înfometare, la Strasbourg în fata Curții Europene a Drepturilor Omului, situație destul de cunoscută în comunitățile de români și mai nou pe plan internațional.

Dacă ne bucurăm de victoria familiei de români din Norvegia, ai cărei copii se reunesc cu părinții, familia Bodnariu având susținerea multor români din aproape toate tarile unde se află comunități importante de români, atunci, în același mod, dorim ca acești doi copii să fie redați părinților sau preluați de familia extinsă a părinților.

Vom continua demersurile oficiale pentru a căuta soluții concrete în favoarea familiei, însă până atunci, toată aprecierea pentru un tată luptător, un om care își iubește copii mai presus de orice!

Mulțumiri atât misiunii diplomatice românești, a preotului, a reprezentanților bisericii române din Strasbourg, a celor care i-au oferit asistenta medicală și suport moral de-a lungul grevei foamei, mulțumiri tuturor românilor mai ales din Marea Britanie care au semnalat cazul și care au înțeles că numai printr-un dialog și coeziune, românii, suntem aproape de cei dintre noi care în aceste zile au nevoie mai mult decât oricând de înțelegere.

Citește și:  FRANTA tara care fura copiii crestinillor si ii da MUSULMANILOR

Domnule Barbu, nu uitați, cel mai important este să vă strângeți la piept copii. Au si vor avea nevoie de dvs. pe tot parcursul vieții, iar sănătatea dvs. este mai importanta decât oricând. Rolul unui părinte este își iubească copii, lucru pe care l-ați demonstrat din plin.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 65 =

Close