Stiri externe

GERMANIA: Eleva batuta de musulmance deoarece e blonda si nu are hijab

Germania: Directorul școlii îi spune mamei unei fete agresate să îi pună hijab pe cap

Fata, blondă și creștină, a fost bătută și abuzată.

Unei mame din Germania, a cărei fiică a fost agresată de eleve musulmane pentru că era blondă, creștină și nu avea capul acoperit, i s-a spus de către directorul unei școli din Frankfurt să îi acopere capul fetei cu un hijab.

Mama elevei a declarat pentru BILD. că fiica ei a fost agresată de fete musulmane în asemenea măsură încât a trebuit să ”o scoată din școală pentru protecție”.

”Ea a fost bătută și atacată verbal pe drumul spre școală”, a spus mama, explicând că abuzul se datorează faptului că fiica ei are păr blond, nu poartă acoperământ pe cap, are un nume germano-ebraic și este creștină.

Când directorul a fost chestionat despre situație, el i-a spus mamei să-și acopere fiica cu un hijab (n.t.: hijabul este acel tip de văl sau eșarfă pe care femeile musulmane o poartă pe cap și care lasă fața vizibilă).

”Fiica ta nu trebuie să spună că este germană. În plus, îi poți da o eșarfă pentru cap!” i s-a spus mamei.

Școala a refuzat să comenteze această poveste.

Între timp, la o altă școală din Ennepetal, copiii au fost hărțuiți pentru că mâncau gumă în formă de ursuleți, deoarece aceste dulciuri ”impure” conțin gelatină de porc și, prin urmare, nu sunt halal.

Citește și:  Musulmanii din Germania doresc piscine separate deoarece religia nu le permite

Articolul menționează, de asemenea, cazul a doi elevii de clasa a IV-a din Bavaria, care au venit acasă plângând, înainte de a le spune tatălui lor: ”Acest elev a spus că ne taie capul pentru că suntem creștini”.

Mama unui al treilea elev din Bonn s-a plâns de asemenea la o școală, după ce un elev musulman i-a spus fiicei sale: ”Părinții tăi vor arde în iad dacă nu cred în Allah”.

Povestea este încă un alt exemplu de agresiune religioasă și preluarea islamistă a școlilor, în zonele din Germania cu populație preponderent formată din imigranți.

Așa cum am prezentat ieri, președintele Asociației Profesorilor din Germania a avertizat că școlile, în care peste 70% dintre elevi sunt migranți, alunecă pe o spirală ce scapă de sub control, atacurile asupra profesorilor de sex feminin și supra elevilor evrei fiind obișnuite.

Heinz-Peter Meidinger a povestit pentru BILD că întâmplarea din Berlin, cu elevii migranți musulmani care răspândeau videoclipuri ISIS cu decapitări, nu a fost un caz singular și că o astfel de propagandă ”se răspândește ca incendiile sălbatice”.

Meidinger a spus că prezența gardienilor ce asigură securitatea în școli, o raritate în țările europene, a fost ”sinonimă cu o capitulare” și că situația s-a înrăutățit, de la influxul a aproximativ 2 milioane de noi migranți, începând cu 2015.

ortodoxinfo.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 51

Close