Social

George Alexander, românul din Oslo care a preferat DEMNITATEA decât tăcerea în fața abuzurilor Barnevernet, scrie pentru cititorii ActiveNews

George Alexandru (Alexander) este unul dintre românii care a pus onoarea mai presus de toate. În toiul dezbaterilor despre familia Bodnariu și Barnevernet, George Alexandru era directorul unei grădinițe din Norvegia. Cu toate că primea un salariu mai mult decât decent, nu s-a sfiit să denunțe abuzurile sistemului norvegian.

george-alexander-photo-b1

Mai mult, George Alexander le-a scris parlamentarilor norvegieni cerându-le să modifice legislația  cu privire la protecția copilului din țara sa de adopție. Și a plătit prețul: a fost interogat, urmărit și în cele din urmă a luat decizia de a părăsi grădinița din Oslo, pe care o conducea.

Acum, George Alexander se alătură echipei ActiveNews! Astăzi, 17 martie, acest român demn debutează la ActiveNews cu un editorial tulburător: SCHENGEN, O PIATRĂ DE GÂTUL ROMÂNIEI, accesibil, AICI.

George Alexander vine alături de noi după ce alte două nume importante ale societății civile românești, artistul Paul Hitter și preotul Marcel Răduț-Seliște s-au alăturat echipei ActiveNews.

Citește și:  UE vrea să întărească lupta împotriva abuzurilor sexuale asupra copiilor

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close