RugaciuneStiri externe

Franklin Graham indeamna americanii la unitate și rugăciune după alegerea lui Donald Trump

franklin Graham- bis

Într-o publicație aparuta pe Facebook si partajată mai mult de 20 000 de ori în 30 de minute, Franklin Graham indeamna poporul american la unitate și rugăciune.

“In ziua de 9 noiembrie  a fost o adevărată surpriză  pentru mulți oameni! În cea mai gravă criză politică a epocii noastre poporul american ales Donald J. Trump și Mike Pence să conducă națiunea noastră. Felicit această dimineață!

Aceaste alegeri au fost lungi controversate si foarte  divizate. Este timpul să lasam in urma ce a fost si  să venim  împreună în unitate si rugaciune. Naatiunea noastra are atat de multe probleme care trebuie rezolvate.

Problemele spirituale ale țării noastre sunt chiar mai importante decat orice. Fie că suntem bogați sau săraci fără Hristos suntem cei mai nevoiasi, cei mai săraci dintre săraci.

Nu putem ignora mâna Lui și autoritatea Lui supremă.

Un lucru este sigur, trebuie să ne rugăm pentru noul nostru președinte, vicepreședinte și alți lideri ai noștri în fiecare zi – indiferent dacă suntem de acord sau nu. Ei au nevoie de ajutor sa fie direcționati de  Dumnezeu. Rugăciunea mea este sa fim  cu adevărat  “o națiune pentru Dumnezeu.”

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 32 =

Close