Stiri externe

FOTO: Biserica transformata in TEMPLU SATANIC

 

Brooke Candy defileaza pe scena. Pentru acest eveniment, biserica a fost transformata intr-un templu ocult. Mai precis: o loja masonica.

Designerul de moda turc Dilara Findikoglu si-a prezentat colectia de Primavara / Vara 2018 la Saptamana Modei de la Londra, iar showul nu a fost nimic altceva decat o Liturghie Neagra satanica. Evenimentul a avut loc in altarul bisericii anglicane Sf. Andrews din Londra si a incorporat simboluri oculte si satanice. Pe scurt, evenimentul a insumat tot ceea ce lumea modei reprezinta de fapt.

Desi Dilara Findikoglu este considerata o „rebela a lumii modei”, ea este in perfecta concordanta cu filozofia industriei modei. Ea nu se razvrateste deloc, dimpotriva, face exact acele lucruri pe care „ei” doresc sa le faca.

Din acest motiv, celebritati cum ar fi Rihanna, FKA Twigs și Grimes au fost vazute purtand creatiile lui Findikoglu.

Ultimul ei show de moda a avut ca invitati pe artista Brooke Candy (videoclipurile sale sunt pline de simboluri MK Ultra) si „artistul drag” (travestit) Violet Chachki.

Fundalul este in esenta o amestecatura de simboluri inspirate de masonerie. De-o parte si de alta sunt stalpii gemeni masonici. Intre stalpi se afla litera G in interiorul unei pentagrame inversate. Sub ea este ochiul in interiorul unei hexagrame (steaua lui David evreiasca). Exista, de asemenea, echerul si compasul masonic. In plus, scena are modelul unei table de sah. Iata o ilustratie masonica clasica, pentru comparatie:

O diagrama masonica emblematica

In acest context ocult, modelele au fost imbracate si aranjate cu o multime de simboluri. Bineinteles, nu se putea ca totul sa nu fie modelat pe agenda de androginie si estompare a genurilor.

Acest model poarta o rochie de mireasa, completata cu un voal alb. Pe fata ei este desenat un sigiliu.

Acest model poarta o rochie de mireasa, completata cu un voal alb. Pe fata ei este desenat un sigiliu.

Un sigiliu este un simbol inscriptionat sau pictat, considerat a avea o putere magica. Termenul face de obicei referire la semnului pictorial al unui demon sau al unei alte entitati, si este folosit în magia ceremoniala. Sigiliul de pe fruntea modelului aminteste de Sigilul lui Lucifer.

Un pandantiv care contine Sigilul lui Lucifer (cunoscut si ca Sigiliul lui Satan).

Un pandantiv care contine Sigilul lui Lucifer (cunoscut si ca Sigiliul lui Satan).

Pe scurt, modelul este in esenta o „mireasa a lui Satan”.

„Artistul drag” (travestit) Violet Chachki purtand o tinuta foarte rosie … si niste coarne de diavol. Asta se intampla in interiorul unei biserici.

Din punct de vedere istoric, o Liturghie Neagra este un ritual caracterizat prin inversarea Liturghiei traditionale, sarbatorita de biserica crestina, si profanarea obiectelor crestine in scopuri satanice. Faptul ca modelele defileaza in interiorul unei biserici in timp ce poarta coarnele diavolului reaminteste de o Liturghie Neagra.

Citeste mai departe pe:www.trezirealarealitate.ro

 

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 66

Close