Stiri externe

Fostă musulmană convertită la creștinism conduce sute de oameni la Isus

Dumnezeu a folosit-o pe Annahita Parasan în moduri incredibile pentru Împărăția Lui. Parsan, originară din Iran, s-a convertit la creștinism iar acum conduce sute de persoane la Isus.

Conform Christian Post, Parsan a crescut în Iran într-o familie musulmană. S-a căsătorit la 16 ani cu un bărbat care mai târrziu a murit într-un accident de mașină. Ea a luptat pentru custodia fiului său iar ulterior s-a recăsătorit. Al doilea soț era un bărbat abuziv iar în momentul în care s-a hotărât să divorțeze, a aflat că este însărcinată din nou.

În anul 1984, Parsan, fiul ei și restul familiei au fost forțați să devină refugiați din cauza conflictului dintre Iran și Irak.

Parsan a ajuns în Danemarca unde a auzit pentru prima dată despre Evanghelie. Chiar dacă cunoștea deja vestea bună a Domnului Isus, căsnicia abuzivă în care trăia a determinat-o să încerce să-și ia viața.

Acel moment a fost punctul de cotitură a vieții ei. Trezindu-se în spital, și-a dat seama că Isus dorește ca ea să trăiască. „Eram prea înfricoșată să merg acasă iar poliția a venit la spital să vorbească cu mine. Multe persoane m-au ajutat să îmi găsesc un loc sigur unde să trăiesc, și știam că acest lucru este datorită lui Isus.” a spus ea.

Soțul lui Parsan a fost prins de poliție încercând să răpească copiii și să îi ducî înapoi în Iran. Imediat după, Parsan și fiii ei s-au mutat în Suedia, unde s-a botezat.

În momentul de față ea conduce o lucrare care aduce sute de oameni la Cristos. Aproximativ 1.500 de musulmani au declarat că și-au predat viața lui Isus prin lucrarea lui Parsan și a mărturiei ei.

Sursă: Christian Headlines via alfaomega.tv

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 35

Close