Diverse

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg declară că ”Nu mai este ateu”

Weekend-ul trecut, fondatorul reţelei de sociale Facebook, Mark Zuckerberg a postat o urare de “Crăciun fericit şi Hanukkah fericit” din partea familiei sale. În secţia de comentarii, acesta a răspuns la mai multe întrebări legate de propria credinţă.

Un utilizator Facebook l-a întrebat pe Zuckerberg: “Dar nu esţi ateu?” Fondatorul reţelei de socializare a răspuns: “Nu. Am fost crescut evreu şi apoi am trecut printr-o perioadă în care am pus lucrurile la îndoială, dar acum cred că religia este foarte importantă.”

Vezi şi: Tatăl premierului desemnat, prima reacţie: ‘Poate că sunt subiectiv, dar…’

Când un al utilizator l-a întrebat “Dar de ce Facebook nu trimite notificări că este ziua de naştere a lui Isus?”, Zuckerberg a glumit: “Nu este prieten pe Facebook cu Isus?”, adăugând un emoji zâmbitor cu o coroniţă de înger.

În trecut, la secţia “Despre mine” a profilului de Facebook al lui Mark Zuckerberg era menţionat faptul că acesta este ateu. Ulterior, Zuckerberg a înlăturat acest aspect de la pagina de descriere.

În urmă cu câteva luni, Mark Zuckerberg şi soţia sa s-au întâlnit cu Papa Francisc pentru a discuta modalităţile prin care tehnologia ar putea să-i ajute pe săraci, ocazie cu care fondatorul Facebook i-a spus Suveranului Pontif “cât de mult admiră mesajul său de milă şi tandreţe şi cum a descoperit noi moduri de a comunica cu oameni de orice credinţă din jurul lumii”.

www.stiripesurse.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 13

Close