Stiri interne

Florin Ianovici: Referendumul, datorie și onoare

Nu vă fie teamă.
Nu e nicio capcană în întrebarea de pe buletinul de vot. Prin votul tău se modifică doar art 48 din Constituție și nu altceva. Au recunoscut-o și cei ce boicotează refrendumul. Am pregătire juridică și vă garantez că legal nu se pot face manevre.

Nu vă lasați orbiți
Niciodată în România nu a fost pace. Azi e Dragnea, mâine e altul. Nu putem aștepta să facem referendumul atunci când va fi un partid sau guvernanții pe care îi vrem noi. Referendumul este al nostru, al cetățenilor cu frică de Dumnezeu, nu al politicienilor. Pe 6,7 votăm referendumul pentru căsătorie în teremeni biblici și apoi facem referendumul pentru eliminarea penalilor din funcții publice. Câte un pas, pe rând.

Nu vă lăsați înșelați
Legislația actuală nu e suficientă. De curând cuplul de gay Coman-Hamilton a primit dreptul de ședere în România, deși legea interzicea expres. 14 state din Europa au făcut deja ceea ce vom face noi pe 6,7 octombrie. Ei au înțeles pericolul și nu s-au lăsat amăgiți de minciuna, de propaganda celor care urăsc Biblia. Europa a fost ridicată prin credința creștină, nu prin umanism. Biblia e incorectă politic, dar e temelia adevărului.

Nu vă lăsați dezinformați
Căsătoria în România nu este, actualmente, uniunea dintre un bărbat și o femeie, ci între soți. Soți poate însemna și doi bărbați sau două femei. Constituția e mai mare decât codul civil și doar Constituția se aplică în caz de conflict de legi.

Nu faceți filosofări inutile
Să mergi la referendum în general este un exercițiu democratic, dar să mergi la acest referendum este o datorie de credință. Să fie și în Constituție ceea ce este în Biblie cu privire la definiția căsătoriei înseamnă să onorezi pe Dumnezeu și Cuvântul Său. Lăsați filosofii și umaniștii să comenteze ce vor, dar voi, fiți copii de Dumnezeu. Nu ținem morală nimănui, ci ne ținem de morală.

Nu fiți nepăsători
Indiferent de rezultatul votului, ceea ce va conta pentru tine este conștiința faptului că ai făcut tot ceea ce ți-a stat în putință. Nu sta acasă. Nu fii indiferent. Te duci la vot, ștamplilezi ,,da” și acolo, în cabina de vot te rogi ca în România să biruie normalitatea, decența, sănătatea morală.

Nu fiți naivi
Ceea ce se întâmplă în această perioadă e un război duhovnicesc. Nu ne bizium pe noi, nu ne bizuim pe alții, ne bizuim pe ajutorul lui Dumnezeu. Ne rugăm, postim și ne punem încrederea în Dumnezeu.

Mergem la vot pe 6,7 octombrie.

Cu Dumnezeu înainte, de dragul lui Dumnezeu.

Refrendumul din 6,7 este o datorie, dar și o onoare.

Îți mulțumesc Doamne că putem scrie istoria României împreună cu Tine.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Close