Editoriale

Florin Ianovici: Nimeni nu trăiește de unul singur

Cred în revelațiile pe care le aduce iubirea. În actul iubirii sufletul înmugurește și răspândește mireasma iubirii. Prietenii sunt ca o ploaie care aduce viață și rod.

florin-ianovici-mic

Prietenii nu îți vor oferi zăhărel ca atunci când dresezi animăluțele de companie, ci îți vor spune deseori adevăruri care te dor. Dar durerea aceasta te impinge înainte spre desvărșirea pe care o așteaptă Dumnezeu.

Un prieten adevărat se poartă în necaz ca un frate pentru că devine familia ta, sânge din sângele tău. Te sfătuiește, te îmbărbătează, te ceartă și chiar te amenință dacă e nevoie doar pentru că nu știe să renunțe la tine.

Un prieten adevărat te îndeamnă să te pocăiești pentru că știe că fericirea depinde de Dumnezeu. Prietenii adevărați îți văd poate cel mai bine greșelile pentru că nu uită să privească constant spre tine.

Prietenii adevărați devin zid în fața atacurilor celui rău, iar rugăciunile lor sunt artileria grea a cerului împotriva răutății celor de pe pământ.

Nimeni nu trăiește de unul singur, ci doar agonizează printre zile, ore, minute. Să înveți să îți deosebești prietenii de dușmani e ca diferența dintre antidot și otravă. Dacă le încurci, ai încurcat-o!

Viața e deseori ca o masă întinsă. De tine depinde cine stă la celălalt capăt al mesei.

Citește și:  Dialogul care răzgândește – misionarism LGBT din ușă-în-ușă

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 79

Close