PrediciStiri interne

Florin Ianovici: În El am fost îmbogățiți în toate privințele

2 Corinteni 8:9 “Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Isus Hristos. El, măcar că era bogat, S-a făcut sărac pentru voi, pentru ca, prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi. ”

Și cei sănătoși și cei bolnavi sunt fiii lui Dumnezeu. Și cei cu multă carte, dar și cei ce nu știu carte sunt copiii lui Dumnezeu.

Și cei blonzi cu ochii albaștri, dar și cei bruneți cu ochii căprui sunt copiii lui Dumnezeu.

La fel cei săraci, dar și cei bogați sunt copiii lui Dumnezeu.

Dar cei bogați să învețe că bogăția nu rămâne atunci când te lipești de ea, ci atunci când o risipești ca să aduni comori în cer.

Dumnezeu alege oameni prin care să împartă bogăția. Dar acești deseori uită pentru ce au fost aleși și devin moralizatori, oameni mândri care împrăștie dispreț și nu milă.

Nu poate compensa bogăția lăuntrică cu lipsa pâinii. Sărăcia este o ispită care poate duce la căderea unui credincios. De aceea datoria celui ce are este să împartă pâinea cu cel sărac, nu ca un act de caritate, ci ca unul duhovnicesc.

Dumnezeu a rânduit săraci și bogați pentru a ne deprinde să fim o familie. Dacă bogați ar locui doar ei singuri, atunci cine le-ar mai sluji și la ce le-ar folosi bogățiile?

Deseori în spatele unui hambar mare este frica. Cei ce strâng vor garanția unui trai fără grijă. Pentru aceștia contul bancar le poartă de grijă și nu mâinile unui Dumnezeu Atotputernic. De aceea când se prăbușește economia, cad și ei. Dar cel ce se bizuie pe Domnul va sta mereu în picioare.

Și Dumnezeu vorbește despre comori. Și Dumnezeu vrea să ne îmbogățim. Dar, mai ales, El vorbește despre belșug.

Vrei să înțelegi mai mult?

Vino la biserica Renovatio, duminică 9 iulie de la orele 18.00 la sala Eminescu din complexul Romexpo să asculți mesajul: ,,Prin valea umbri morții. Episodul 3: sărăcia’’.

De dimineață, de la orele 10.00, va sluji Alin Jivan, care ne va împărtăși un mesaj despre cum să te cheltuiești, cum să te investești astfel încât să trăiești prin copiii tăi spirituali. Iosua, copilul spiritual al lui Moise, va deveni un bărbat puternic, un conducător duhovnicesc și un luptător al credinței. Să învățăm de la Iosua cum să păstrezi moștenirea sfântă.

Te așteptăm cu drag!

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 74 =

Close