Stiri interneVideo

Florin Ianovici continua sa fie atacat de rerezentantii Cultului Penticostal

Florin Ianovici continua sa fie atacat de rerezentantii Cultului Penticostal si dupa demisia acestuia.

https://youtu.be/-PROi0wKkQ4

Citește și:  Adevăr vs Minciună in CULTUL PENTICOSTAL: Informatii de ultimă ora!!!
Tags

Informatii similare

10 Comments

  1. mai omule…cum poti sa spui ca “atunci cand nu mai ai nimic de ros,iti dai demisia si pleci?” chiar nu ti-e rusine ? stii care e problema ta si a celor din cultul penticostal? e ca invidia e maaaare ! nu suportati ca altul sa fie mai bun,mai sufletist..mai sfant decat voi! tu si intreaga conducerea cultului,LA POCAINTA ! voi nu ati ros nici un os pana acum? dar vedeti DOAR PAIUL din ochii altora..cu BARNA din ochii vostrii bolnavi,nu aveti treaba ! SA VA FIE RUSINE ca ati acceptat denigrarea unui om care in adevar,lucra cu INIMA pentru Dumnezeu si oameni!

  2. Nu stiu cine-i Șarpele acesta care sta doar la pinda, iese si musca. Insemnatul acesta cu fierul rosu care nu are nici macar curajul de a-si faca publica identitatea. Denigreaza foarte multa lume oe YouTube și are toate comentariile dezactivate. Domnu sa-l mustre pe Satana. Omul dracului.

  3. Cica turnee de ppularitate facea ,Fr,Florin,,,,Omul asta ce comenteaza e orb schiop si nu stie unde merge.E si un nesimtit.Frica de Domnul nu are de loc,,,asa numesti tu turnee de popularitate cind cineva are darul de a chema oamenii la pocainta si a predica cu putere.De ce sa nu mai predice,?Ca sa predice alti,,si sa imparta banii cu cei mari ,,,esti un niesimtit omule acest com ,,nu ati apartinea tie.

  4. Rusine .Nici măcar nu poți fi numit creștin,ești un judecător ieftin,avid de a te face cunoscut prin a bârfi.Nu sti și nu Cunoști nimica.Ai fost tu sa stai de vorba cu Ianovici sau cu soția lui.Ar trebui sa ți se umple fata de rusine și sa citești despre bârfa și batjocura.Pentru asta vei primi rasplata.

  5. Rusine… acestui barfitor.Daca te crezi așa de bun in toate Ma întreb de ce nu ești in cer?sfintii sunt acolo.De ce nu permiți comentariile la ceea ce pui pe YouTube ? Ma întreb câte ore petreci in rugăciune ca in bârfe și judecați vedem ca petreci aproape tot timpul.Daca sti așa bine Scriptura ,de ce nu vorbești despre barfitorii ca tine .Esti o rusine a societății ,nici măcar om nu ți se poate spune.A fi om e lucru mare.

    1. BINGO!

      Nici un om a lui Dumnezeu, nici un adevarat pocait nu poate sa dea crezare acestei persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Close