Stiri externe

Florin Barbu, ameninţat cu închisoarea în Anglia. Cum s-a ajuns aici

Încă un necaz pentru Florin Barbu, românul căruia i s-au copii, în Anglia. După ce a stat 18 zile în greva foamei, în faţă la CEDO şi a cerut ajutor Guvernului României şi Bisericii Ortodoxe Române, bărbatul a aflat acum că riscă să fie reţinut. Motivul: ar fi vorbit despre cei doi homosexuali care urmează să-i adopte pe cei mici.

a35

Aflat în continuare în faţă la CEDO, unde protestează de trei săptămâni, Florin Barbu a aflat, ieri, că este citat la un proces în Londra. Motivul: a vorbit despre cazul său şi despre cei doi homosexuali cărora urmează să le fie încredinţaţi copiii lui.

Într-un final, după ce a găsit un avocat, Florin Barbu a anunţat, pe pagina lui de Facebook, că procesul s-a amânat, din lipsă de probe.

Tatăl celor doi copii luaţi de statul englez susţine că nu va renunţa sub nicio formă la protest, până când cei mici nu îi vor fi încredinţaţi lui sau familiei lui.

„Social Services Haringey cere arestarea Mea. Vor sa îmi interzică să vorbesc public despre copiii mei. Exact ca în cazul familiei Bodnariu. Şi ei au fost amenințati că îi bagă în pușcarie.

Procesul sa amânat deoarece Social Services nu a avut dovezi împotriva mea, că eu aș fi făcut publice detaliile acelui cuplu de homoxexuali. Pe 20 e adopția finală a copiilor mei, deci ei vor să dea copiii în adoptie şi apoi să mă aresteze, procesul fiind amânat undeva după data de 20. Am fost reprezentat de un avocat privat. Repet: eu nu am făcut publice adresa, numele, pozele acelui cuplu (n.r de homosexuali), dar am văzut postări pe internet cu ei. Nu este vina mea. Tot ce postez aici postez de ani de zile, așadar nu se puteau trezi peste noapte să îmi interzică să mai postez”, a scris el, pe Facebook.

Citește și:  Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a numit un pastor evanghelic în funcţia de ministru al educaţiei

Sursa: www.libertatea.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

Close