Creștinii insistă cu ideea că trăim în „vremurile sfârșitului” iar acum, întoarcerea lui Hristos este iminentă și că El va anunța Apocalipsa.

Potrivit site-ului Christin Prophecy, începutul sfârșitului a demarat din anul 1917, când guvernul britanic a emis Declarația de la Balfour, notează express.co.

“Scripturile profețesc că poporul evreu va fi reunit în patrie chiar înainte de întoarcerea lui Mesia. “Meyer a trimis o scrisoare liderilor evanghelici din Anglia, cerându-le să se adune la Londra în decembrie pentru a discuta despre implicațiile profetice ale Declarației de la Balfour. “În această scrisoare, el a afirmat:” Semnele timpurilor îndreaptă spre sfârșitul timpului neamurilor … și întoarcerea lui Iisus poate fi așteptată în orice clipă “.” Site-ul continuă: “De la data Declarației Balfour, am fost martori în tot secolul al XX-lea la apariția semnelor care anunţă revenirea Domnului”.

Aceste semne, aparent, includ cel mai mare război din istoria omenirii, stabilirea ca Israel – Țara Sfântă pentru creștini – ca națiune și o mulțime de dezastre naturale, cum ar fi creșterea încălzirii globale, mega tsunami inclusiv cele din 2004 și 2011 și cutremure.

Christine Prophecy continuă:“Mesajul de jos al semnelor este că trăim în timp împrumutat. Și întrebarea crucială pentru fiecare ființă umană: “Ești gata?” Ești pregătit pentru întoarcerea lui Iisus? Va veni El ca Speranța voastră binecuvântată sau pentru Sfânta Ta Teroare? “

Cu toate acestea, este imposibil să se precizeze data exactă a întoarcerii lui Hristos. Sursa indică pasajul din Matei 25:13, care spune: “Fiți în alertă atunci, căci nu cunoașteți ziua și nici ceasul”.

balfour declaration

Balfour Declaration

evz.ro

Despre autor

infoCrestin

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload