Diverse

„Fiți în ALERTĂ, căci nu cunoașteți ziua și nici ceasul!” Toate semnele arată că SFÂRŞITUL LUMII se APROPIE.

Creștinii insistă cu ideea că trăim în „vremurile sfârșitului” iar acum, întoarcerea lui Hristos este iminentă și că El va anunța Apocalipsa.

Potrivit site-ului Christin Prophecy, începutul sfârșitului a demarat din anul 1917, când guvernul britanic a emis Declarația de la Balfour, notează express.co.

“Scripturile profețesc că poporul evreu va fi reunit în patrie chiar înainte de întoarcerea lui Mesia. “Meyer a trimis o scrisoare liderilor evanghelici din Anglia, cerându-le să se adune la Londra în decembrie pentru a discuta despre implicațiile profetice ale Declarației de la Balfour. “În această scrisoare, el a afirmat:” Semnele timpurilor îndreaptă spre sfârșitul timpului neamurilor … și întoarcerea lui Iisus poate fi așteptată în orice clipă “.” Site-ul continuă: “De la data Declarației Balfour, am fost martori în tot secolul al XX-lea la apariția semnelor care anunţă revenirea Domnului”.

Aceste semne, aparent, includ cel mai mare război din istoria omenirii, stabilirea ca Israel – Țara Sfântă pentru creștini – ca națiune și o mulțime de dezastre naturale, cum ar fi creșterea încălzirii globale, mega tsunami inclusiv cele din 2004 și 2011 și cutremure.

Christine Prophecy continuă:“Mesajul de jos al semnelor este că trăim în timp împrumutat. Și întrebarea crucială pentru fiecare ființă umană: “Ești gata?” Ești pregătit pentru întoarcerea lui Iisus? Va veni El ca Speranța voastră binecuvântată sau pentru Sfânta Ta Teroare? “

Citește și:  Sfârşitul lumii: Top 10 scenarii

Cu toate acestea, este imposibil să se precizeze data exactă a întoarcerii lui Hristos. Sursa indică pasajul din Matei 25:13, care spune: “Fiți în alertă atunci, căci nu cunoașteți ziua și nici ceasul”.

balfour declaration

Balfour Declaration

evz.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 55 =

Close