Informatii Crestine

Film documentar despre CUCERIREA ISLAMICĂ a Europei: „Europa, ultima redută”

refugiati-620x400

Europa este invadată astăzi de hoarde de musulmani asiatici şi africani, situaţie comparabilă cu cea care a condus la prăbuşirea Imperiului Roman. Terenul era însă pregătit de mult prin politica “braţelor deschise” implementată de Occident de zeci de ani, ceea ce a creat ideea că bătrânul continent este pregătit să primească valurile de imigranţi non-europeni şi anti-creştini. Au urmat evenimentele din 9/11, 2001, care au declanşat acţiunile de destabilizare din Asia Centrală, Orientul Mijlociu şi Apropiat, Africa de Nord. De abia acum începem să înţelegem mobilul din spatele acestor acţiuni, cu mult mai grav decât goana după resursele naturale ale regiunilor amintite, scrie cunoastelumea.ro.

Atenție! Astăzi, în Europa occidentală, există locuri în care nici poliția nu intră și unde legea Sharia este suverană. Cum e posibil așa ceva și care sunt aceste teritorii?!?…

” De productie americana si realizat pe durata a 4 ani, cu documentari  aprofundate in tarile europene si cu marturii cutremuratoare ale agentilor FBI, filmul isi propune sa raspunda sau macar sa atraga atentia asupra intrebarii: va reuşi Islamul să cucerească Europa ?

Bătrânul continent se află la răscruce: criza imigranţilor a tensionat  relaţiile dintre statele Europei, această situaţie fiind considerată cea mai gravă de la terminarea celui de-al doilea război mondial. Care sunt mecanismele care au declansat aceasta situatie, cat de departe s-a ajuns si care sunt slabiciunile liderilor europeni, acestea sunt alte intrebari principale ale filmului.

Citește și:  Iernile de altădată

Documentarul vorbeşte fără  prejudecăţi despre terorism si victimele acestuia, despre inapdatabilitatea musulmanilor la valorile europene si consecinţele dramatice ale acesteia. În acest film telespectatorii vor avea ocazia să afle care sunt teritoriile din Europa în care europenii nu au voie să intre dar vor descoperi si cum sunt adusi la tacere criticii islamului.

Ştim cu toţii sau măcar am auzit că în multe oraşe europene există zone în care singura lege aplicată este Sharia, legile naţionale fiind inexistente, cartiere întregi şi chiar localităţi fiind ocolite de poliţie, pompieri, ambulanţe. Zone islamizate. Unde se situează România pe această hartă în transformare, în condiţiile în care Guvernul României a permis construcţia unei mega moschei în Bucureşti, împreuna cu o universitate islamică ? Cum vor reacţiona valurile de fundamentalişti islamici faţă de opoziţia creştinilor români în faţa acestui proiect sinucigaş ? Nu cumva tocmai acesta a fost scopul anunţului legat de construcţia moscheii şi a universităţii islamice pe pământ românesc: anume acela de a crea deliberat tensiuni între creştinii români şi invadatorii musulmani, astfel încât România să NU fie ocolită de “ciocnirea civilizaţiilor” care va însângera continentul european ??

“Europa, ultima redută”, este, pe scurt, un film documentar de excepţie, o temă actuala despre viitorul tău şi al copiilor tăi.”

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close