Stiri externe

Fiica fostului președinte Bush Jr strânge fonduri pentru „gigantul” avortului, Planned Parenthoood. Pastor american: „E ca și cum ar strânge bani pentru un lagăr nazist”

Joi, 2 martie 2017, Barbara Pierce Bush, fiica fostului președinte american George W. Bush Jr., va fi prezentă la un eveniment de strângere de fonduri în sprijinul organizației Planned Parenthood și va susține un discurs în sprijinul activității acesteia de furnizare de servicii de avort. Cunoscutul pastor american Franklin Graham a făcut un apel public la ea să renunțe, explicând că a strânge bani pentru avort e ca și cum ai finanța un lagăr de concentrare nazist.

Într-o postare recentă de pe pagina sa de Facebook, acesta a amintit: „Planned Parenthood este principalul furnizor de avort din SUA. A strânge fonduri pentru această organizație este ca și cum ai strânge fonduri să finanțezi un lagăr al morții ca cel de la Auschwitz, doar că în cazul acesta este vorba despre copii nevinovați din pântecele mamelor. Rapoartele lor arată că [cei de la Planned Parenthood] fac peste 300.000 de avorturi pe an. Iar angajații acestei organizați au fost surprinși cu camera ascunsă în timp ce încercau să vândă organe de copii avortați la un pahar de vin. Dezgustător”.

Fiica lui Bush Jr. va fi principalul vorbitor de la evenimentul de strângere de fonduri pentru filiala Planned Parenthood of Greater Texas. Biletele de acces la eveniment costă între 150 și 20.000 de dolari, bani care merg spre sprijinirea cauzei avortului prin finanțarea funcționării gigantului american care pretinde că oferă servicii de sănătate pentru femei, dar în realitate furnizează exclusiv servicii de avort.

Citește și:  OMS cere statelor SĂ NU IMPUNĂ paşapoarte de vaccinare pentru călătorii

Nota redacției:

Cea mai mare rețea de servicii de avort din SUA, Planned Parenthood, finanțată din bani publici (aproape 500 milioane USD anual), a fost implicată recent într-un mare scandal de trafic ilegal cu organe de copii avortați în al doilea și al treilea trimestru de sarcină.

Senatul SUA și Camera Reprezentanților din SUA și-au încheiat de curând anchetele cu privire la această situație, constatând o „probabilitate consistentă” de:

  • încălcare a legii federale prin conspirație criminală
  • venituri neînregistrate corespunzător
  • trafic ilegal de organe
  • presarea sau înșelarea clientelor pentru a-și da consimțământul pentru recoltarea ilegală de organe
  • efectuarea de avorturi ilegale la termene târzii de gestație
  • uciderea unora din copiii născuți vii în urma acestor proceduri de avort după 20 de săptămâni de sarcină, pentru a nu pierde comenzile de la cumpărătorii de pe piața neagră
  • dezvăluirea în avans către terțe părți (clienți de pe piața neagră) de date medicale despre pacientele de la care se puteau „recolta” copii nenăscuți cu organe cât mai „intacte”

stiripentruviata.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 25 =

Close