Stiri externe

Fetița unor muncitori ruși a fost violată de șapte imigranți musulmani la Berlin. Poliția mușamalizează cazul

În dimineața zilei de 11 ianuarie 2016 o elevă în vârstă de 13 de ani, dintr-o familie de muncitori ruși din Germania, la șapte și jumătate dimineața a mers la școală și a dispărut.

big-480x320

Această familie de ruși trăiește în Berlin, în apropiere de stația de cale ferată din gara Berlin-Ost “Friedrichsfelde» în districtul Marzahn, care este un nod important de transport și de pasageri de transfer. După unui aflux masiv de refugiați musulmani în Germania din Orientul Mijlociu, în zona gării din Berlin, trăiește un grup masiv de refugiați musulmani. Șapte imigranți au răpit fetița care mergea la școală și au dus-o într-un apartament și au violat-o 30 de ore.După viol imigranții musulmani au aruncat-o în stradă într-o zonă diferită a Berlinului, iar fata a fost dus la spital în stare gravă de către trecători.

Incidentul a provocat indignarea comunității ruse din Berlin.Violatorii încă nu au fost arestați, existând riscul ca alte fetițe să fie răpite și violate. Locuitorii cartierului au ieșit în stradă pentru a protesta, dar poliția, cel puțin pentru moment, doar tinde să “liniștească opinia publică”, nu să ia măsuri, titrează Kp.ru.

Hackerii “Anonymous” au spart mesajele de pe telefonul mobil a unor refugiați musulmani din Berlin care povesteau și se lăudau râzând că au violat o elevă, care era fecioară: ”Am fost șapte, ea a fost fecioară și a plâns tot timpul, iar noi am scuipat pe ea”.

Poliția germană continuă cercetările să-i prindă pe făptași, însă fără succes, violatorii fiind acoperiți de grupurile de imigranți din gara berlineză.

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 40 =

Close