Stiri externe

Facebook nu se justifică după ce a blocat zeci de pagini catolice

Gigantul mediilor sociale, Facebook, a blocat în jur de 20 de pagini catolice, unele din ele cu milioane de followers, și a refuzat să dea explicații pentru măsurile luate.

Agenția Catolică de Informații, a informat marți 18 Iulie, că 21 pagini catolice, despre care se știe, au fost blocate, majoritatea în lb. portugheză, dar sunt și pagini blocate în lb.engleză. Pagina „Isus și Maria”, de exemplu, are peste 1,7 milioane de followers.

Godwin Delali Adadzie din Ghana, a declarat luni că a primit un mesaj de la Facebook, cerându-i să publice o poză personală în contul său, pentru că acesta a fost detectat ca având „activități suspecte”. Adadzie a adăugat la ChurchPOP spunând „Pagina aceasta a fost bucuria misiunii mele de apologetică on-line, era ca și bătaia inimii a slujirii”.

Contul de Facebook a „Catholic and Proud” (Catolici și orgolioși), ce are 6 milioane de followers, a fost și ea blocată fără ca administratorul paginii să primească vreo explicație. Facebook nu a răspuns la această știre, dar un colaborator de la Fox News, Todd Starnes, a cerut explicații.

Ar trebui să reamintesc că Facebook are o istorie obscură de blocări ale paginilor creștine conservatoare”, a scris Starnes. „Și astfel comentatorul vostru simpatic fost blocat pentru că s-a confruntat cu standardele comunității Facebook”. „Am scris că beam o cană de ceai dulce și aveam pe cap o șapcă NRA, în timp ce ascultam muzică gospel”, a adăugat.

Citeste mai departe aici

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 58

Close