Diverse

Explozia SATANISMULUI: Penurie de EXORCIŞTI la Vatican. Avalanşă de oameni care se plâng că sunt CONTROLAŢI de Demoni

Biserica Catolică se confruntă cu o avalanşă de solicitări de exorcizare, din partea unor oameni care experimentează satanismul sau alte practici oculte.

Este vorba de o adevărată „stare de urgenţă”, se plânge Valter Cascioli, psiholog şi consilier al Asociaţiei Internaţionale a Exorciştilor, sprijinită de Vatican. Acesta a afirmat pentru La Stampa că, din cauza amplorii luate de satanism, numărul de preoţi exorcişti necesari este insuficient:

„Penuria de exorcişti a creat o adevărată stare de urgenţă. Există o urgenţă pastorală, ca urmare a creşterii considerabile a numărului de posedări diavoleşti cu care se confruntă preoţii exorcişti.”

Şi Cascioli a detaliat pericolul reprezentat astăzi de satanism:

„Numărul de exorcişti a crescut în ultimii ani, însă tot nu este suficient pentru a face faţă situaţie dramatice care afectează mai ales tinerii care folosesc prea mult internetul.”

Expertul italian a afirmat că este nevoie de înfiinţarea de către Biserica Catolică a unui colegiu sau a unei universităţi anti-satanism pentru pregătirea preoţilor exorcişti.

„Acum nu există o instuţie de pregătire la nivel universitar. Avem nevoie de o abordare interdisciplinară, în care ştiinţa să colaboreze cu religia, iar psihiatrii să lucreze împreună cu demonologii şi exorciştii.”

Şi Biserica Catolică din Marea Britanie a anunţat o sporire considerabilă a exorcismelor, având drept principale cauze fenomenul Harry Potter, alcoolismul şi pornografia.

Sursa: www.evz.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 24

Close