Diverse

Experții spun că fiecare va primi un implant cu microchip, până la urmă

După ce o companie din Wisconsin și-a echipat fiecare dintre angajații săi cu un microcip și a afirmat că le-a plăcut la nebunie., mulți oameni erau neclintiți în convingerea lor că nu-i nici o șansă ca să permită să fie cipați ca un câine. Unii oameni aveau obiecții religioase (pecetea fiarei), în timp ce alții consideră că intimitatea lor a fost deja invadată destul de mult cu apariția tehnologiilor „inteligente” și a cookie-urilor publicitare pe Internet.

Dacă jurați la ceruri că nu veți fi cipuit , mai mulți experți citați într-un articol de pe USA Today sunt aici pentru a vă spune că vă înșelați.

Profesoara de sociologie de la Universitatea din Wisconsin-Milwaukee Noelle Chesley a spus: „Se va intampla cu toata lumea. Dar nu în acest an… Poate că nu cu generația mea, dar cu siguranță cu cea a copiilor mei.”

Profesoara Chesley nu este singura care face această predicție. Gene Munster de la firma Loup Ventures are multe de comentat despre posibilitatea ca toți să obțină un microcip. El crede că e vorba de o perioadă de aproximativ 50 de ani.

„În 10 ani, Facebook, Google, Apple și Tesla nu vor avea angajații săi cipuiți”, spune el.”Veți vedea niște oameni extrem de avansați în privința tehnologiei care îl adoptă, dar nu companiile mari”.

Ideea de a fi cipuit are astăzi prea multă „încărcătură negativă”, dar până în 2067 „vom fi desensibilizați de stigmatul social„, spune Munster. (sursă)

Articolul continua a vorbi despre „beneficiile” obținerii unui microcip încorporat în mâna ta.

Citeste mai departe aici

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 94 =

Close