Diverse

Era ateu si se lupta sa combata invataturile lui Isus. Studiind insa Biblia, s-a convertit si a devenit pastor

Caleb Kaltenbach era un ateu care ura foarte tare crestinismul. Astfel, a participat la un studiu biblic in care a incercat sa combata argumentele biblice, dar a ajuns in cele din urma sa imbratiseze credinta in Isus.

7401038 (1)

El a vrut sa ridiculizeze invatatura predata de Isus, asa ca a inceput sa citeasca Evanghelia cu singura intentie de a contrazice si respinge invataturile ei. Nu a reusit, pentru ca nu a putut infirma ceea ce Isus ne-a invatat in Sfanta Scriptura.

Intr-un mod providential, dupa ce a citit Biblia si adevarul ei de netagaduit i-a fost revelat, Caleb Kaltenbach s-a convertit la crestinism. Acum este pastor al Bisericii Discovery din Simi Valley, California, mentioneaza acontecercristiano via afirmativ.com

Cand Caleb era copil, parintii sai au divortat pentru ca mama lui a dezvaluit ca este lesbiana. A fost dus la mai multe parade ale comunitatii LGBT, iar la una dintre acestea el a vazut cum niste protestatari crestini au fost alungati.

Imi amintesc ca eram foarte confuz si am intrebat-o pe mama ce se intampla, de ce sunt alungati acei oameni. Ea a spus ca sunt crestini si ca urasc homosexualii”, a spune Caleb.

De atunci am inceput sa urasc crestinii. Asa ca atunci cand am avut ocazia de a participa la studiile biblice, am decis sa particip cu intentia de a respinge invataturile din Biblie. Am pretins ca sunt interesat de studiile biblice, am citit si am invatat din ele cu gandul sa aduc argumente pentru a le combate”, a adaugat el.

Citește și:  Lucruri pe care ai fi vrut să le știi despre creștinism înainte să devii creștin

Insa, in studiul Bibliei am invatat despre dragostea si harul lui Hristos. Acesta este motivul pentru care am decis sa-L urmez pe Isus”.

Cand parintii sai au aflat de convertirea sa, l-au respins imediat. Caleb insa a mers pe drumul ales si dupa cativa ani s-a mutat si a inceput sa predice la o biserica din Dallas.

Dupa un timp, parintii lui Caleb au renuntat la caile lor rele si l-au acceptat pe Isus. Astazi ei frecventeaza biserica unde fiul lor este pastor.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 70

Close