Social

Emoţie la întâlnirea cu familia Bodnariu: „Incredibil cum rezistă Marius şi Ruth în această suferinţă!“

Delegaţia de parlamentari români care a mers în Norvegia pentru cazul Bodnariu s-a întâlnit cu părinţii celor 5 copii. Senatorul UNPR de Constanţa Marian Vasiliev descrie întrevederea cu Marius şi Ruth Bodnariu, cărora autorităţile norvegiene le-au luat copiii de acasă, acuzându-i de abuz.

646x404

„Am avut discutii de peste patru ore cu guvernatorul regiunii Sogn og Fyordane, dna Anne Karim Hamre, precum si cu reprezentantii consiliului local… argumente, puncte de vedere…Am incheiat intalnirea intr-o nota optimista. Ne deplasam la familia Bodnariu. Trebuie sa ascultam absolut toate partile“, anunţa senatorul Vasiliev înainte de întâlnirea de miercuri, 20 ianuarie.

După contactul cu Marius şi Ruth Bodnariu, parlamentarul român a declarat: „O intalnire care m-a miscat profund. Durere, ingrijorare si speranta. Lacrimi si rugaciune. Pregatirea planului care sa ne duca la succes. O familie cu sufletul sfasiat, dar increzatoare in Dumnezeu si in bunatatea, in final, a oamenilor. O familie cu sufletul ars de dorinta de a-si strange copiii la piept. Familia Bodnariu“, a relatat Vasiliev pe contul său de Facebook.

Parlamentarul mărturiseşte că reuniunea a fost emoţionantă. „La sfarsitul intalnirii cu familia Bodnariu, parintele Macarie, episcopul romanilor din Europa de Nord (care s-a implicat profund in aceasta actiune), a rostit, impreuna cu noi toti aflati in casa, rugaciunea “Tatal nostru”. A fost momentul care a adus lacrimi in ochii tuturor. Nimeni nu a facut fotografii, nimeni nu a spus nimic. A fost doar un moment in care toti ne-am rugat lui Dumnezeu. Celor care, ca de obicei, au ceva de comentat referitor la deplasarea si demersurile noastre, le doresc sa simta ce am simtit noi in casa familia Bodnariu. Si poate doar atunci, vom fi cu totii mai buni“, mai scrie Marian Vasiliev.

„Incredibil cum rezistă Marius şi Ruth în această suferinţă cumplită!!!“, a remarcat şi senatorul Ben-Oni Ardelean. Senatorul de Constanţa i-a mulţumit public avocatului Marius Reikeras pentru implicare, numindu-l „un norvegian cu un suflet enorm“, pentru poziţia sa anti sistem. Miercuri, cei trei parlamentari, Titus Corlăţean (PSD), Marian Vasiliev (UNPR) şi Ben-Oni Ardelean (PNL) au avut o întrevedere şi cu guvernatorul regiunii, iar joi, 21 ianuarie, urmează să întâlnească şi cu reprezentantii Parlamentului norvegian. „Trebuie o actiune insistenta. Daca ieri, delegatia a fost foarte” prietenoasa” cu guvernatorul si autoritatile locale, astazi la intalnirea cu parlamentarii vom avea o abordare complet diferita… Sunt multe locuri in lumea asta in care Dumnezeu a fost alungat. Si inlocuit cu “nivelul de trai”, “prosperitate”, “venitul pe cap de locuitor”…Dar binele intotdeauna invinge. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti“, a comentat senatorul de Constanţa.

adevarul.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Close