Stiri interne

Emi Fedur critricat in termeni duri de un pastor din America

Este abominabil ce a afirmat cu tupeu grosolan “pastorul” Emi Fedur in Decembrie 2015, dar care are legatura cu prezentul. Inainte de aceasta, va rog sa vizionati un video de un minut si jumatate unde un polonez in Consiliul Europei pune lucrurile la punct cu privire la invazia musulmana. Fedur sa ia lectii de acolo! Dupa video discutam cazul Fedur.

Prestatia execrabila a lui Emil Fedur 

Sosit in Phoenix Arizona ca noul pastor a bisericii penticostale Elim, Fedur fara educatie, fara bun simnt, calcand in picioare simntamintele celor ce au suferit in urma genocidului si terorismului islamic, acest “pastor” da lectii Americii, evanghelicilor de aici, si presedintelui Trump.

Poate stiti ca, nu de mult, Fedur a fost oprit sa re-intre in America dintr-o vizita din Romania.

In Decembrie 2015, pe blogul agnus dei, Fedur a fost postat cu o predica execrabila numita “Lasati musulmanii sa vina in America si nu-i opriti!” Predica aceasta este o nebunie ce trebuie taxata ca atare.

O prima intrebare: de ce nu se duce Fedur la musulmani? De ce sa vina musulmanii in America fara o verificare stricta? Din 2015 si pana in prezent nu am auzit ca acest individ sa se fi dus si sa se fi ocupat macar de musulmanii din ghetoul cel mai grav al Americii, din Hamtramck Michigan.

Citește și:  COVID-19: Cum a fost aruncată Omenirea peste noapte în cea mai cruntă Dictatură

Fedur confunda libertatea religioasa din America cu libertatea ce o vor musulmanii de a desfinta orice alta religie, si in primul rand crestinismul. El crede ca suntem chiar asa de prosti si nu stim ce se intampla in Europa, unde musulmanii au creat ghetouri si unde autoritatile nu mai au control?

Pe urma Fedur folosindu-se de o analogie falsa, spune ca interdictile impotriva musulmanilor in viitor pot fi schimbate in interdictii impotriva penticostalilor, baptistilor…
Cata obraznicie! Fedur insusi stie ca asa ceva nu este posibil, dar manipuleaza emotiile bisericii, folosindu-se de minciuna.

In continuare, Fedur a mai spus ca reactile acestea sunt datorate fricii. Lui ii convine sa vorbeasca din confortul cu aer conditionat din biserica din Arizona si de acasa, impotriva temerilor legitime ale celor care sufera dupa urma islamului. Asemenea demagogie nu este specifica crestinismului autentic, ci oportunismului de tip pastor-tanar-cauta-cariera-bine-platita-in-America.

Cu o afirmatie simplista, el ne spune ca raspunsul la invazia de 1,2 miliarde de musulmani il are Dumnezeu. Da, asa este, numai ca raspunsul la invazii musulmane care pun in pericol securitatea tarilor, Dumnezeu nu-l da pastorilor, ci il da armatei si servicilor de securitate nationala!
Da-ti demisia domnule Fedur!

Spre sfarsitul predicii, Fedur manipuleaza din nou grosolan, spunand ca noi ca si crestini nu suntem majoritari, si ca sa nu ne consumam cu ce se intampla in jurul nostru in domeniul financiar etc.

Citește și:  Referendumul pentru redefinirea familiei, pe 10 iunie

Iata un raspuns pentru acest incompetent. Cand crestinii sunt minoritari intr-o tara musulmana, nu au de ales si vor merge pe drumul prigoanei cu toate ca cei care pot fugii trebuie sa o faca.

Dar cand America este fondata de crestini, cand America inca are institutii crestine si o morala cat de cat crestina, si cand America este majoritate declarata crestina, si cand Dumnezeu a mai ingaduit libertate pentru Evanghelie in America, ESTE IMPOTRIVA VOII LUI DUMNEZEU SA IEI LIBERTATEA DATA DE EL SI SA O DAI INVAZIEI MUSULMANE!

Nu este nimeni in biserica Elim din Phoenix Arizona sau din Asociatia Penticostala din America ca sa il ia de guler pe acest abuziv care predica inafara contextului si care aduce ofensa adevarului Scripturii, si sa-l invite inapoi in Romania?

Fedur, du-te in Orientul Apropiat ca sa te vindeci de a da lectii pe care nu le-ai facut!

Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el. Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept (Proverbe 26:4-5).

Tags

6 Comments

    1. Celui care a scris aceasta mizerie pe un acest site ‘crestin’ de barfa, e lipsit de orice urma de Dumnezeu,da dovada ca nu are coloana vertebrala ci spagheti…
      Inainte sa arunci cu cuvinte acide,domnule fariseu,poate ar trebui sa ma pui mana pe Biblie.Si celui care ii lipseste intelepciunea,sa o ceara de la Domnul…

  1. Stie cineva cum il cheama pe acest viteaz ascuns care a scris articolul de mai sus, ca sa-i putem aduce elogii pentru vitejia lui? Hai, fii viteaz pana la capat si spune-ne si noua cine esti! Daca tot ne-am pierdut cateva minute citind articolul, vrem sa stim cine la scris. Toti stim cine este cel ce a predicat, inclusive tu, dar tu…tu cine esti?? HAI VITEAZULE, ARATA-TE!! :))

  2. Pastorul care il critica pe Emanuel Fedur se numeste Paul Dan si locuieste in San Diego, California.

  3. in primul rand, atunci cand postati un articol, incercati sa-l scrieti corect, nu cuvinte de genul ”simnț”, „simnțăminte”, „desfința”, „interdictile”, „servicilor”, „fugii”, „inafara”. Aceste greseli grosolane de limba română sunt strigătoare. apoi, semnați-va la finalul unui articol, pe care-l scrieti cu atata rautate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 45

Close