Stiri interne

Elevele care si-au filmat profesorul de religie in timp ce se masturba in clasa s-au ales cu notele scazute la purtare

Cele trei eleve care si-au filmat in timpul orei de religie profesorul preot, acuzandu-l de comportament indecent, s-au ales cu o mustrare scrisa si nota scazuta la purtare.

Tinerele din Copsa Mica au fost sanctionate din cauza ca au facut inregistrarea publica si au distribuit-o fara acord pe Internet, potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

„In ceea ce priveste situatia elevelor implicate in incidentul din 18.01.2018, Consiliul de administratie al Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copsa Mica, intrunit in sedinta din 29.01.2018, a analizat situatia si a votat aplicarea unei sanctiuni de mustrare scrisa si scaderea notei la purtare pentru cele trei eleve, pentru ca au inregistrat filmul si l-au distribuit fara acord, tinand cont de legislatia in vigoare.

Mentionam faptul ca exista posibilitatea ca sanctiunea sa fie anulata, conform art 26. din Statutul Elevului, daca elevele dau dovada de un comportament fara abateri in perioada urmatoare. Anularea sanctiunii se face de catre conducerea Liceului Tehnologic ‘Nicolae Teclu’ din Copsa Mica”, se arata in comunicatul ISJ Sibiu.

 

Citește și:  Scandalul orfanei Sorina ia amploare. Plângere penală împotriva pocurorului general. Familia adoptivă face acuzații grave

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 46 =

Close