Stiri externeVideo

El este primul roman cu RIFD CHIP implantat in mana.

Masonul George Buhnici (PRO-tv) își face un implant cu CHIP RIFD

Şi pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei liberi şi pe robi îi face să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numărul numelui Fiarei.  – Apocalipsa 13: 16-17

Apocalipsa este de fapt un fel de a spune, asa, mai pentru incepatori. De fapt vorbim despre Sfarsitul Vremurilor descrise in Apocalipsa.

Citește și:  Video: „De ce urăsc religia, dar Îl iubesc pe Iisus”
Tags

2 Comments

  1. Întocmai ca si Masonul Adrian Dumitru de la SUUB, care cu mult sprijin din partea statului, face experimente pentru îmbunătățirea (!) ADN-ului uman.

  2. Ar trebui sa tremure carnea pe oameni când se gandesc numai la gândul la asa ceva ,dar uite cum primul roman orbit de americani cel mai cool dintre toti își da sufletul satanei cu zâmbetul pe buze,vedeți ce a reușit diavolul sa facă prin adepții săi sa păcălească omul ca el nu exista si ca este doar o fabulație Biblia si nimic nu este adevărat ,Doamne Dumnezeule Treziți-vă oameni buni ca uite cuvântul Domnului in desfășurare apocalipsa in desfășurare in fata noastra si pentru mulți ii o gluma .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 82 =

Close