Social

Ea este persoana care a rapit copiii familiei BODNARIU

Doamna din poza (mireasa) este sefa Barnevernet din comuna Naustdal

 

Citește și:  Alegerea partenerului de viaţă, o decizie biblică
Tags

Informatii similare

6 Comments

 1. Shame on you, and your family you are prowd for what you doing?your character is low, you are a garbiwge.

 2. She is looking just like any other woman… She has make-up, like the markings of Falling angels before the Floods in Bible, when the earth was filled with flesh and filth, back then, in the ages of horrible Giants.

  She took the children because she was envious on Romanians, she probably is a racist. She dressed up white, like she has never made sex before her marriage.

  … A filth … that she is.

  And him? Probably he thinks he is the center of the world. But he is not!
  However, death and judgement will eventually touch them like with many others.

  God may forgive their tremendous sin.

  1. Oameni buni voi sunteti crestini sau nu??? Cu ce scop ati pus poza acestei femei pe internet ca sa poata crestinii sa gaseasca o rpicina de poticnire in ea. Daca a gresit Dumnezeu o va judeca nu aruncati si voi cu pietre ca asa deveniti nici mai mult nici mai putin decat fundamentalisti religiosi. Si eu sunt neoprotestant si culmea sunt si asistent social si as vrea sa spun faptul ca adevarul este undeva la mijloc pentru ca si noi avem o gramada de poame acre in ograda si multi pocaiti cu numele , dar fara Dumnezeu si cateodata si fara intelepciunea aceasta lumeasca pe care Dumnezeu o lasa si celor care nu Il cunosc dar in acelasi timp se pot inregistra si abuzuri ale institutiilor statului in anumite cazuri. Ca si pocait am fost in situatia de a lua copii de la ,,frati de-ai mei ” pentru ca pur si simplu isi bateau copiii pana ce i-au distrus deci va rog aveti intelepciune si in acleasi timp rugati-va pentru oameni nu cereti sange si judecata.

   1. Da și tu dacă ești pocăit de ce îți vb frați de credință de rău ,și îi faci poame acre ,oare așa ne învață Isus în cuvântul Lui ,și de ce trebuie sa scri asemenea comentarii pe fb?cu ce te crezi mai buni decât ceilalți care au scris despre femeia aia care nici măcar nu e creștină?

 3. Alex esti un comunist arogant vrey sa spui casi sa lasam sa nu judecam pe eii poza spune o mie de cuvinte cita lume a fost in strada Dumnezeu a trimis milioane Dr partia lui so ce vrei sa spui Familia Bodnariu o fost un model so pocaiti to esti un nepocait si cauti sa ascunzi pacatele celorlanti sa fi de partia lor.Dumne zeu a biruit nu tilhari .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 44 =

Close