Stiri externe

Dupa ce si-a predat viata lui Iisus Hristos, un tanar musulman a fost injunghiat in inima, in orasul natal

Un ex-musulman tanar care s-a convertit la crestinism dupa ce a avut o viziune despre Iisus, vrea acum sa se intoarca acum in orasul din tara sa natala pentru a predica iubirea lui Dumnezeu si fata de semenii sai musulmani.

Gordon Hicks, redactor la Charisma News, a relatat povestea lui Ali Husnain, un tanar care era cunoscut ca musulman siit devotat in orasul sau natal situat in Pakistan, relateaza Actualidad Cristiana.

La varsta de 16 ani, Ali a vizitat-o pe matusa lui din Oxford, Anglia. Odata ajuns acolo, el a cunoscut niste oameni buni, crestini, care l-au invitat la biserica. A acceptat invitatia si a participat la serviciul de inchinare al bisericii, care l-a impresionat profund pe tanarul pakistanez.

La sfarsitul serviciului, Ali s-a adresat pastorului pe care l-a rugat sa il invete mai mult despre Mantuitor si despre ceea ce ar trebui sa faca el pentru a-L cunoaste pe Iisus. Duhul Sfant a venit in viata lui Ali si astfel a avut o viziune, in urma careia s-a botezat si a devenit ucenic al Domnului.

Atunci cand Ali s-a intors acasa in Pakistan, din cauza noii sale credinte nu a fost acceptat de prieteni si cunostinte, iar o grupare radicala islamica l-a urmarit pentru a-l ucide.

L-au prins cand se ducea la scoala si l-au injunghiat in zona inimii. Desi rana suferita era foarte grava, Ali s-a vindecat in mod miraculos.

Citește și:  Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex

injunghiat

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 67

Close