Stiri externe

După atacul de la Manchester, un ministru german le recomandă creștinilor: Ați putea învăța de la migranții musulmani. Islamul poate fi caracterizat printr-o serie de „valori umane”: gândiți-vă la ospitalitate și la TOLERANȚĂ!

Ministrul german de Finanțe, Wolfgang Schäuble, face noi declarații șocante. După ce, în urmă cu o lună, afirma că dacă migranților musulmani nu le place Europa se pot duce în altă parte, sugerând că aceștia trebuie să accepte modul de viață al europenilor, acum oficialul german îi laudă pe musulmani. Indirect, ministrul din Cabinetul Angelei Merkel spune că terorismul nu are nicio legătură cu islamul și că fanatici sunt peste tot.

Comentând la un post de radio atentatul recent de la Manchester, Wolfgang Schäuble a afirmat că islamul nu are nicio vină pentru aceste crime, iar creștinii ar trebui să învețe de la migranții musulmani.

„Creșterea rapidă a numărului celor de religie musulmană reprezintă o oportunitate pentru creștini, și pentru toți cei care trăiesc în Germania. Putem învăța de la ei”, a declarat ministrul german. Mai mult, el este convins că islamul poate fi caracterizat printr-o serie de „valori umane”.  „Gândiți-vă la ospitalitate și, de asemenea, la toleranță”, a continuat Schäuble.

„Numărul tot mai mare al musulmanilor din Germania nu reprezintă o amenințare, ci o oportunitate de a învăța”, spune ministrul de Finanțe Wolfgang Schäuble, comentând atacul de la Manchester, în care au pierit 22 de persoane, majoritatea tineri, inclusiv o fetiță de opt ani, și amenințarea reprezentată de musulmani.

Citeste mai departe aici

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Close