Informatii Crestine

Dumnezeu nu este mort: Shane Harper trece de la Bafta Charlie, la filme cu tema crestina

Cea de-a treia tranșă a filmului “God’s Not Dead” va fi lansată pe 30 martie 2018, iar Shane Harper (Spencer, din Bafta Charlie) http://www.imdb.com/name/nm2436499/resumephotos?ref_=nm_ov_resph ), membru al casting-ului MTV/Disney, spune că filmul va aduce speranță creștinilor, dar si celor raniti de crestini.

Generated by IJG JPEG Library
Într-o vizită recentă, de la începutul acestei luni, în Little Rock, Arkansas, The Christian Post https://www.christianpost.com/news/gods-not-dead-star-shane-harper-returns-third-film-to-bring-hope-to-christians-and-those-hurt-by-church-204955/  a aflat că următorul film al francizei va fi intitulat “Dumnezeu nu este mort: o lumină în întuneric” (God’s Not Dead: A Light in Darkness). Compania creștină de divertisment din spatele producției, Pure Flix, are o abordare diferită in cazul filmului care urmează sa apara. Harper a marturisit că regizorul filmului, Jonathan Michael, se află în spatele acestei direcții inovatoare.

Primele două transe s-au derulat într-o sală de clasă și într-o sală de judecată, dar narațiunea de acum va urmari o transformare interioara, personajul principal, pastorulul Dave, invitandu-i pe spectatori într-un periplu prin propriul conflict personal. Personajul interpretat de Harper, Josh, este de acum tot mai puternic și îi va ajuta pe alții în călătoria lor pe calea credinței.

Actorul de 24 de ani a discutat despre motivul pentru care s-a decis să joace in noul film și a subliniat importanța intepretarii acestui personaj, la varsta sa.

“Când m-am întâlnit pentru prima oară cu regizorul, el a zis: ‘Lasă-mă să vorbesc cu tine despre acest film și lasă-mă să vorbesc cu tine despre ceea ce va face personajul și ce încerc să fac cu acest ‘Dumnezeu nu este mort'”, a marturisit Harper.

“Cu acest film, nu încercăm să divizam, ci încercăm să ne unim și să dăm speranță oamenilor și nu doar creștinilor, ci sperăm oamenilor răniți de creștini sau sperăm că oamenilor care au fost răniți în Biserică”, mai spune nativul din California.

Martursind ca aceasta viziune l-a entuziasmat, acesta a continuat:

Citește și:  Zgomot, zarvă şi muzică tare!

“Trebuie să slujim familiei noastre bisericești, dar trebuie să slujim și oamenilor care au avut experiențe rele”.

Citeste mai mult pe: lonews.ro

 

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 90

Close