Stiri interne

Dragnea, despre referendumul privind „familia tradiţională“: Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum

Liderul PSD, liviu Dragnea, îl acuză pe şeful statului, Klaus Iohannis, că ar bloca desfăşurarea referendumului privind modificarea Constituţiei pentru redefinirea căsătoriei în Legea fundamentală. Ceea ce omite Dragnea să spună e că ajungerea la referendum ţine doar de majoritatea parlamentară PSD-ALDE, cea care poate decide când să fie votată iniţiativa cetăţenească în Parlament.

„Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum. Asistăm la o atitudine abuzivă a preşedintelui“, adeclarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a vorbit şi despre marele miting pentru susţinerea acestui referendum. „Mitingul se va organiza atunci când vom şti care este calendarul“ a mai spsu preşedintele social-demcorat.

Pe de altă parte, premierul Viorica Dăncilă a afirmat că e dreptul preşedintelui de a bloca unul din proiectele care modifică Legea referendumului.

Sursa: adevarul.ro

Citește și:  Lege din Ungaria, care interzice promovarea LGBTQ+, ar putea să fie adoptată și în România – Doamne ajuta!
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 59

Close