Stiri interneVideo

Dracul și-a „SERBAT” ziua la București (tragedie fără margini de Halloween)

Tragedie într-un club din Capitală. Zeci de persoane și-au pierdut viața după un incendiu produs în clubul Colectiv în timpul unui concert rock.

zezeez

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în explozia din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 27, iar 180 de persoane rănite au fost transportate la toate spitalele de urgenţă din Bucureşti, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a ajuns la faţa locului.

Un martor ocular, aflat în stare de şoc, a povestit pentru Digi 24. “Incendiul s-a extins imediat din cauza spaţiului mic. E un haos total aici. Din cauza materialelor inflamabile, totul a luat foc imediat”, a spus Alin Pândaru.

10300243_10206552676589512_7434734580884307631_n

“Au fost efecte pirothnice, iar scânteile au ajuns pe un stâlp, care avea lângă el niște bureți și s-a aprins și tavanul. Oamenii s-au îmbulzit spre ieșire, nu a fost un incendiu mare. Oamenii au murit din cauza fumului. Eram 600 de oameni acolo. E foarte grav ceea ce se întâmplă. Am văzut mulţi morţi, oameni disperaţi, arşi. Am reuşit să scot un prieten de acolo şi am fugit cât am putut de acolo. Majoritatea sunt arşi şi nu pot să respire. Focul s-a extins imediat spre plafon. E disperare totală”, a spus bărbatul.

Ziaristul Costin Stucan de la ProSport a postat pe contul sau de Facebook cateva impresii de la Clubul Control, unde a ajuns la putin timp dupa explozia care a facut 26 de morti (cifra valabila la ora scrierii acestei stiri). Stucan descrie scene apocaliptice.

Citește și:  INCENDII APOCALIPTICE ÎN GRECIA (VIDEO)

Foto: Facebook.com

Am fost acolo, dar n-am fost în stare să scot telefonul din buzunar. Am văzut paramedici făcându-i masaj cardiac cu rândul unui tânăr întins inert pe o targă, în timp ce prietena voia să-l aducă înapoi frecându-i disperată palma. Am văzut alți paramedici, și alții pompând mecanic cu palmele în sternul altor tineri care nu se vedeau. Am văzut băieți arși, tremurând în stare de șoc, fete plângând, asistente fugind dezorientate cu pungile de plasmă. Zeci de salvări, zeci de mașini de pompieri.

N-a fost explozie. Conform celor care apucaseră să iasă, au fost aprinse artificii, iar buretele care antifona peretele clubului a luat foc. O jandarmeriță de 25-26 de ani mărturisea că n-a văzut niciodată așa ceva. Pomenea despre 20 de persoane fără puls.

Probabil așa arată infernul. Plus sunet asurzitor de sirene. Rugați-vă pentru tinerii întinși pe tărgi, în stradă, cu inima oprită.


Sursa: ortodox.md

Tags

Informatii similare

2 Comments

  1. Da,dar nah…ei spun ca-s ingeri si ca sau dus in rai.Fix dupa muzica asta ei merg in rai.Pocaiti-va!Ce se mai insala oamenii astia.Nu intelegeti oameni ca fara Isus n-aveti cum sa intrati in Imparatia Tatalui ceresc?

  2. Este foarte adevărat !! Fără Isus sufletul nu poate fi mintuit ! Întrebarea se pune …. La cine in ziua de azi ii mai pasa de suflet ? Cine mai crede in viața după moarte ? , ca va fi o judecată unde Dumnezeu va trage pe fiecare la socoteala dupa felul cum a trăit . Cind tinerii caută distracția la maxim in ori ce , ca niște drogați după senzații , curind au ajuns in misticism , ocult , sărbători drăcești in final pierderea sufletului . … Ma doare sufletul !!! Ce sa mai spun ! am sa ma rog ptr cei îndurerați ! Domnul Dumnezeu sa aibă mila !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

Close