Stiri externe

Două eleve de 11 și 12 ani, arestate în SUA pentru că plănuiau să-și ucidă colegii și să le bea sângele

BBC spune azi povestea a două fete de școală generală din SUA, care au fost arestate de poliția din Florida, pentru că plănuiau să își ucidă cel puțin 15 colegi de școală, să le  bea sângele și să „le mănânce carnea”.

Elevele le-au spus polițiștilor că sunt sataniste și că plănuiau să-și omoare colegii într-un ritual satanic. Cele două au mărturisit că țelul lor era să-și ucidă cel puțin 15 colegi de la Școala Gimnazială Bartow.

Marți, polițiștii le-au percheziționat pe fete și au descoperit că acestea se înarmaseră cu mai multe arme, inclusiv cu un satâr, un cutter pentru pizza și mai multe foarfece.

Elevele le-au spus anchetatorilor că plănuiau să le bea sângele victimelor și „posibil să le mănânce carnea”.

Ancheta a început după ce o altă elevă a informat un profesor că bănuiește un posibil atac la școală.

Cele două fete au fost găsite în una dintre toaletele școlii, așteptând elevii mai mici decât ele pe care să-i poată  transforma în victime.

Poliția din Bartow a explicat, într-un comunicat de presă, că autoritățile au găsit mesaje pe telefoanele elevelor, în care acestea plănuiau atacul. De asemenea, au găsit un bilet scris de mână: „Mergem la baie să ucidem”.

www.digi24.ro

Citește și:  Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Close