PersecutiiStiri interne

Doua biserici crestine din Pakistan au fost atacate de incendiatori

Două biserici crestine din Pakistan au fost atacate de incendiatori, pe fondul creșterii violențelor împotriva creștinilor relateaza agentia de stiri lonews.ro
atac bomba incendiara foc incendiere terorist

Noua Biserica Apostolica din satul Batth, situat la 80 km distanță de Lahore, a fost vizata pe 6 ianuarie, după sărbătoarea de An Nou. Liderii se tem ca atacul a fost motivat religios.

În altă zona, Biserica Victoria din Kasur a fost vizata de un musulman care a început sa incendieze mai multe Biblii, chiar în ziua de Boboteaza. Akba Ajar, in varsta de 26 de ani, a fost arestat de poliție, dar detectivii au refuzat să ofere mai multe detalii.

Focul pus in Noua Biserica Apostolica a fost stins de către comunitatea creștină locală. Pastorul a declarat ca poliția a refuzat să investigheze atacul, încercand sa dea vina pe un scurtcircuit, desi au existat urme clare ale escaladarii zidului de catre o persoana, care a incercat sa patrunda in interiorul cladirii.

Citește și:  Cea mai LUNGĂ scrisoare și 3 milioane de semnături vor fi depuse mâine, la Senat, de Coaliția pentru familie.
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 30

Close