RugaciuneStiri externe

„Distrugeți crucea!” Stat Islamic a lansat o amenințare îndreptată împotriva creștinilor

Gruparea militantă Stat Islamic a lansat o amenințare îndreptată împotriva creștinilor în numărul 15 al revistei lor online Dabiq potrivit siteului barnabasfund.ru

Un articol de 18 pagini, având ca titlu „Distrugeți crucea!” condamnă creștinismul și susține că „adevărata religie a lui Isus Cristos este o religie monoteistă pură – pe nume islam”.

Articolul se încheie cu o chemare adresată creștinilor de a crede în Allah, avertizându-i că, dacă vor continua să rămână în necredință, „lupta va continua până veți fi învinși și vă veți supune regulilor Creatorului sau veți ajunge la martiraj.”

De asemenea le oferă creștinilor opțiunea de a evita moarte plătind taxa jizya și acceptând lista de reguli ce impune restricții creștinilor ca indivizi, face creștinismul invizibil, dar susține și promovează musulmanii. Toate acestea fac parte din pregătirea pentru jihad.

În ultima frază a articolului, musulmanii sunt încurajați să se roage lui Allah să îi blesteme pe creștini.

Rugați-vă ca Tatăl ceresc să îi protejeze pe frații și surorile din lumea întreagă. Rugați-vă ca cititorii musulmani ai revistei Dabiq să respingă învățăturile acesteia și să ajungă să-L cunoască și să-L iubească pe Isus Cristos.

14906942_1475126562500667_7346455300230008955_n

Citește și:  Ordin ISIS pentru TERORIȘTI: „ATACAȚI Vaticanul de Crăciun!”
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 23

Close