Din nou homosexualii atacă promotorii valorilor creștine

”Închide-ți gura, Lively” – mesajul săpat în cărămizile ce au umplut holul școlii  Christian Liberty Academy, a demonstrat din nou ura nestăvilită a homosexualilor față de cei care îi confruntă cu valorile creștine.

Pietrele vandalilor au atacat clădirea care urma să găzduiască banchetul organizat de Americans for Truth about Homosexuality, menit să prezinte agenda activităților organizate de homosexuali. Scott Lively, activistul pro-familie și autorul mai multor scrieri ce dezvăluie adevărul despre mișcarea homosexulă, a deranjat activiștii gay din nou. Aceștia, au avut grijă să adauge un post-scriptum la mesajul adresat Doctorului Scott, cum că școala și biserica vor avea mult de suferit dacă vor continua să găzduiască așa oaspeți „homofobi”.

Câteva ore mai târziu, organizatorii atacului au elaborat un „comunicat de presă” unde au informat cauza acțiunii lor. „Cărămizile au fost aruncate din două motive. Primul – să arate că homofobia și ura din societatea noastră aduc consecințe. Iar al doilea motiv a fost stoparea evenimentului care urma să se desfășoare în acea zi. Dacă aceasta nu se va întâmpla și trainingurile homofobe vor continua, atacurile din partea noastră, de asemenea, vor continua.”

Scott Lively, deși confruntat de multe ori de activiștii gay, de data aceasta a rămas îngrozit de impertinența acestora: „În activitatea mea, care are mai mult de 20 ani deja, nu am mai văzut vreodată așa un act militant obraznic al homosexualilor.”

Peter LaBarbera, președintele organizației Americans for Truth about Homosexuality a adăugat: „Vedem că agenda homosexuală devine din ce în ce mai arogantă și mai autoritară. Nu am mai văzut așa ceva înainte. Fascismul homosexual s-a ridicat acum la nivel de terorism domestic”.

LaBarbera a mai menționat că atitudinea creștinilor nu ar trebui să fie una de lașitate și frică față de puterea juridică a homosexualilor. „Aceasta nu ajută. Dacă arăți că poți fi intimidat, răsplata ta este intimidarea. Tocmai pentru că au văzut această atitudine la creștini, homosexualii au căpătat tot mai mult teren și acum ei cred că pot face ce vor. Sperăm că mai multe biserici vor refuza să fie intimidate și se vor ridica pentru a proclama adevărul cu privire la agenda homosexuală”.

Agresiunea este acum investigată de către poliție, dar banchetul nu va fi anulat, conform spuselor pastorului Lindstrom. Acesta mai spune că rugăciunea va fi modul în care biserica va răspunde vandalilor. „Domnul este cel mai important apărător al nostru. Credem că Dumnezeu ne va proteja, iar vinovații vor fi trași la răspundere.”

Totodată, vice-președintele organizație Liberty Counsel Action, Matt Barber, consideră că acest atac constituie baza unei investigații FBI, pentru că prezintă „o crimă îndreptată împotriva creștinilor, violarea drepturilor civile, terorism și alte posibile infracțiuni.”

Cu referire la World Net Daily

moldovacrestina.net

Despre abbyshang54799

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!