Stiri externeVideo

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor avortului, prezintă mărturia unui medic de la controversata rețea de clinici  Planned Parenthood, care recunoaște că unii copii care trăiesc după procedura de avort sunt uciși, în mod deliberat.

lăsat fără fonduri publice de președintele Donald Trump prin ordinul semnat chiar în prima zi după învestirea la Casa Albă, continuă să șocheze, relatează notizieprovita.it.

Dezvăluirea este făcută de medicul DeShawn Taylor, fostă directoare a clinicii Planned Parenthood din Los Angeles, a explicat cum sunt făcute așa numitele avorturi târzii, pentru ca anumite părți ale corpului micuților, „care sunt de calitate” să poată fi colectate, pentru a putea fi vândute, indicând astfel diverse moduri prin care, de fapt, se încearcă acoperirea unui infanticid.

Taylor a explicat că, potrivit legii din Arizona, dacă un copil avortat dă semne de viață, trebuie internat în spital. Numai că cei de la  Planned Parenthood par să ignore legea care  spune că micuții care trăiesc trebuie internați, pentru a li se da o șansă la viață, făcând tot ce pot pentru a obține organele pe care le pot vinde.

Sursa: www.activenews.ro

Citește și:  Politica anti-familie a lui Obama

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 64

Close